Σε εξέλιξη οι διαδικασίες για το έργο κατεδάφισης και ανέγερσης νέου κτιρίου

Πράσινο φως δόθηκε για να γίνουν τροποποιήσεις και βελτιώσεις στον σχεδιασμό του έργου για την προσωρινή εγκατάσταση του ΕΠΑΛ του δήμου Κισσάμου, σε προκατασκευασμένες αίθουσες.

Ο τελικός σχεδιασμός θα καλύπτει σύμφωνα με τον δήμαρχο Κισσάμου, Γιώργο Μυλωνάκη, όλες τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις που υπάρχουν. “Θα υπάρξει δεύτερος όροφος, θα γίνουν μεγαλύτεροι χώροι, κάποια εργαστήρια νοσηλευτικής θα λειτουργήσουν πάνω, θα γίνει ό,τι πρέπει να γίνει σύμφωνα με τις προτάσεις της διεύθυνσης του ΕΠΑΛ Κισσάμου για την κάλυψη όλων των αναγκών” ανέφερε στο Flashnews.gr ο κ. Μυλωνάκης.

Οι τροποποιήσεις που περιλαμβάνονται στη μελέτη εφαρμογές και οι βελτιώσεις που προτάθηκαν θα απαιτήσουν εξασφάλιση επιπλέον πιστώσεων και αυτός είναι και ο λόγος που πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη στην αντιπεριφέρεια Χανίων με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Τέλος ο κ. Μυλωνάκης ως προς το κτίριο που στέγαζε το ΕΠΑΛ και ΓΕΛ Κισσάμου ανέφερε ότι δημοπράτειται το έργο και έχει βρεθεί ανάδοχος για να προχωρήσει η κατεδάφιση και ανέγερση του νέου κτιρίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook