Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο ερωτευμένο ζευγάρι

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε την παρουσία της Δέσποινας Βανδή και το Βασίλη Μπισμπίκη στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται.

Ο τραγουδιστής δήλωσε στο Πρωινό: «Πολύ χαρήκαμε που τους είδαμε, είναι ένα ζευγάρι χάρμα οφθαλμών, αυτό θα πω μόνο, πολύ χαρούμενοι, εισπράξαμε τη χαρά τους… Είναι σαν δυο παιδιά ερωτευμένα».

Όσον αφορά τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια ο Γιώργος Τσαλίκης τόνισε: «Έχω συζητήσει διάφορα πράγματα, δεν συνηθίζω να συζητάω από πριν τι συζητάω γιατί κάποιος θα το κάνει στο τέλος και γι’ αυτό δεν είναι ευγενές να τα λέω από πριν. Συζητάω όμως Δόξα τον Θεό, ποτέ δεν κρύβομαι και δεν κρύβω κάτι, όμως η πρόσφατη ιστορία έδειξε ότι πρέπει να είμαστε πολύ φειδωλοί και σε αυτά που λέμε και σε αυτά που δηλώνουμε και σε αυτά που κάνουμε στην τελική… Αλήθεια δεν πρόκειται να σου πω».

Στο τέλος ο τραγουδιστής θέλησε να κάνει πλάκα στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα λέγοντας: «Τους βλέπω στην εκπομπή, βλέπω και στα sites που μανουριάζουν ώρες – ώρες το οποίο βέβαια είναι πάρα πολύ ωραίο γιατί αντικατοπτρίζει και τις απόψεις των τηλεθεατών… Θέλω τις στιγμές που έχουν αυτές τις διαφωνίες να σας κάνω δώρο ένα τσινγκλάκι που θα πέφτει όταν αρχίζει η μανούρα και θα λέει «να λοιπόν γιατί χωρίσαμε»… και μετά ξέρεις πως καταλήγει πάντα… Καταλήγει με τον Γιώργο να λέει «γιατί με λιθοβολείτε» και όταν τα λέει αυτά θα σκάει το μπουζούκι»».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Πηγή: in.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook