Σοκάρουν διαρκώς οι νέες αποκαλύψεις από τη μητέρα της κατηγορούμενης

Συνεχίζουν να σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση απαγωγής της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, με τη μητέρα της κατηγορούμενης, να αναφέρει στις αρχές ότι η 34χρονη είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και τον μικρότερο αδελφό της. Eξίσου σοκαριστικοί είναι οι ισχυρισμοί της μητέρας της 34χρονης ότι βιάστηκε από την ίδια της την κόρη.

«Τον Νοέμβριο του 2019, κατά την παραμονή μου στο σπίτι της κόρης μου, μου είπε ότι όταν ήταν μικρή, είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και τον αδελφό της, ο οποίος ήταν 4,5 χρόνια νεότερός της. Στην ερώτησή μου πώς έγινε αυτό, μου είπε ότι ήταν αρκετά μικροί και τον εξανάγκασε να (…) στο κρεβάτι της», ανέφερε στην κατάθεσή της η μητέρα της 34χρονης κατηγορούμενης για την απαγωγή της Μαρκέλλας, σύμφωνα με το Mega.

«Θυμάμαι να με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου και τότε με βίασε»

Η γυναίκα περιέγραψε τον βιασμό της από την κατηγορούμενη λέγοντας ότι «Μου έπιασε τα χέρια και με έριξε στο κρεβάτι. Μου έλεγε τρελά πράγματα, ότι με αγαπάει πολύ και θα μου το δείξει με αυτόν τον τρόπο. Μου κρατούσε τα χέρια και με πίεζε με πάρα πολλή δύναμη, ενώ εγώ προσπαθούσα να αντισταθώ. Θυμάμαι να με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου και τότε με βίασε… (…) Αντιδρούσα και με χτυπούσε με τα χέρια, πράγμα που διήρκησε για πολλή ώρα», συνέχισε η μητέρα της κατηγορούμενης.

Η κατηγορούμενη είχε προσπαθήσει να τη βιάσει ξανά, όπως αποκάλυψε η μητέρα, ωστόσο δεν τα είχε καταφέρει. «Είπα ένα παραμύθι στην εγγονή μου και αποκοιμήθηκε. Αποκοιμήθηκα κι εγώ μαζί της. Η κόρη μου, ήρθε αργότερα μέσα στη νύχτα και με τραβούσε να σηκωθώ. Για να μην ξυπνήσει η μικρή, έφυγα από το δωμάτιο και την ακολούθησα. Με χτύπησε και ξαναπροσπάθησε να με βιάσει αλλά δεν τα κατάφερε. Την χτυπούσα και αντιστεκόμουν. Την επόμενη ημέρα δεν άντεξα και άλλο και κάλεσα το 100. Στους αστυνομικούς δεν είπα τίποτα για τον βιασμό μου, είπα μόνο ότι με χτύπησε», ανέφερε η μητέρα της 34χρονης. Η μητέρα της κατηγορούμενης, σύμφωνα με την κατάθεσή της, δεν ομολόγησε ποτέ τη φρίκη γιατί ντρεπόταν για όσα είχαν συμβεί.

Ενόψει της δίκης, όπου θα δικαστούν η 34χρονη και ο 42χρονος συνεργός της για όσα φέρονται να έκαναν στο κοριτσάκι. «Μιλάμε πλέον για κύκλωμα, δεν μιλάμε για μία 34χρονη που είχε κάποιες ιδιαιτερότητες και προτιμήσεις και στράφηκε προς το παιδί», δήλωσε η θεία της 10χρονης Μαρκέλλας.

Η Μαρκέλλα και ο μικρός αδελφός της, παραμένουν μέχρι σήμερα σε ίδρυμα υπό την παρακολούθηση και στήριξη παιδοψυχολόγων, με τους συγγενείς τους να εύχονται σύντομα τα παιδιά να επιστρέψουν επιτέλους στο σπίτι τους.

Πηγή: newsbeast.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook