Οι μελαχρινές έχουν κερδίσει το τζάκποτ όσον αφορά την επιλογή χρωμάτων στο μακιγιάζ αφού  πολλές διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις μπορούν να φαίνονται όμορφες πάνω τους.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές αποχρώσεις καστανών μαλλιών και τόσοι πολλοί πιθανοί συνδυασμοί για μελαχρινές, που να ταιριάζουν με το χρώμα ματιών και το χρώμα δέρματος, που η επιλογή προϊόντων μακιγιάζ δεν είναι σίγουρα μια επιλογή που ταιριάζει σε όλες τις άλλες γυναίκες.

Τι  foundation να διαλέξετε

Ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματος, οι μελαχρινές πρέπει να επιλέξουν ένα foundation και μια πούδρα που να ταιριάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με τον τόνο του δέρματος για να δώσουν στην επιδερμίδα απαλή όψη και ομοιόμορφο τόνο.

Και πραγματικά, καμία γυναίκα δεν θέλει μια κατάσταση όπου το πρόσωπό της θα  έχει διαφορετικό χρώμα από το λαιμό της.

Στα μάγουλα, οι μελαχρινές πρέπει να επιλέξουν για καλύτερα αποτελέσματα πιο ζεστά ροζ, ή ακόμα και να πειραματιστούν με μπρονζέ αποχρώσεις, σε ότι αφορά το ρουζ και την πούδρα τους.

Ένα υπέροχο μακιγιάζ για να δοκιμάσετε, οι μελαχρινές γυναίκες είναι να εφαρμόσετε bronzer στα μάγουλα και προς τα πάνω προς τα μάτια.

Ακολουθήστε με μια νότα ζεστού ροζ ρουζ στα μήλα των μάγουλων.

Μακιγιάζ ματιών

Οι μελαχρινές έχουν πολλές επιλογές όταν πρόκειται για χρώματα μακιγιάζ

Όσον αφορά το μακιγιάζ ματιών, οι μελαχρινές αν θέλουν μια πιο φυσική ή συντηρητική εμφάνιση, οι αποχρώσεις του καφέ ή του μοβ φαίνονται υπέροχες, αν έχουν καστανά μάτια.

Για μελαχρινές με μπλε μάτια, δοκιμάστε μια γκρι παλέτα σκιών με ένα ανθρακί eyeliner για μια υπέροχη εμφάνιση.

Αν έχετε μαύρα μαλλιά και μπλε μάτια, δοκίμασε το γκρι σχιστόλιθο με ανθρακί επένδυση και αν έχετε καστανά μαλλιά και μπλε μάτια, επιλέξτε ένα χρυσαφένιο με καφέ επένδυση και αντίστοιχη μάσκαρα.

Και για μελαχρινές με πράσινα μάτια, πειραματιστείτε με όλες τις αποχρώσεις του πράσινου ή του καφέ, καθώς και με μοβ και δαμασκηνί.

Το σωστό κραγιόν

Όσο για το κραγιόν, οι μελαχρινές μπορούν να πειραματιστούν με μεγάλο μέρος του φάσματος για να βρουν το τέλειο χρώμα.

Απλώς θυμηθείτε τον γενικό κανόνα , οι γυναίκες με πιο σκούρα καστανά (ή μαύρα) μαλλιά τείνουν να δείχνουν καλύτερες με πιο πλούσια, πιο τολμηρά χρώματα, ενώ όσες έχουν ανοιχτά καφέ μαλλιά λάμπουν με πιο ανοιχτόχρωμες (σκεφτείτε κοραλλί ή ροδακινί) αποχρώσεις.

Σε γενικές γραμμές θα λέγαμε ότι λίγο πολύ ταιριάζουν όλα τα χρώματα και οι αποχρώσεις σε γυναίκες με μαύρα μαλλιά κυρίως, αλλά και με καστανά.

Ρόλο πάντα παίζει ποιο αποτέλεσμα θέλει να πετύχει η κάθε γυναίκα.

Πηγή: y-o.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook