Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου εκφράζει την αντίθεση του στην λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου εκφράζει την κατηγορηματική άρνηση του για άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου. Ένα σημαντικό ζήτημα, που τέθηκε χθες υπό συζήτηση στην σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης.

Το ΕΚΗ έχει επανειλημμένως τονίσει την θέση του στο σοβαρό αυτό ερώτημα και επαναλαμβάνει ότι το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές εξυπηρετεί ανοιχτά τα συμφέροντα των μεγάλων πολυεθνικών εταιριών, ενώ οδηγεί σε βέβαιη καταστροφή τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Το πρόβλημα των καταναλωτών στη χώρα μας δεν είναι η έλλειψη χρόνου αλλά οι άδειες τσέπες. Αυτό που σήμερα λείπει από την κοινωνία δεν είναι οι ώρες για να ψωνίσουμε, αλλά τα χρήματα και οι μισθοί για να ζήσουμε αξιοπρεπώς. Η πανδημία, τα μνημόνια και η φοροεισπρακτική πολιτική, είναι καταστροφική για τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook