Παρουσία και του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (1/12) στο Εθνικό Ίδρυμα «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, που τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Εσωτερικών  Μάκης Βορίδης περιελάμβανε ανάγνωση αποσπασμάτων από την έκδοση του Ιδρύματος «Το ημερολόγιο του Μανούσου» της Άρτεμης Πλανάκη, σε εικονογράφηση Λίλας Καλογερή. 

Για τη σημασία της επετείου μίλησε ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γεώργιος Μαρινάκης.

Η εκδήλωση έκλεισε με απονομή τιμητικής διάκρισης στην 115 Πτέρυγα Μάχης για την καθοριστική συμβολή της στην Άμυνα της χώρας και στον Επισμηναγό (Ι) Γεώργιο Παπαδάκη για την εξαιρετική συμβολή του στις εκδηλώσεις της επετείου την 1η Δεκεμβρίου 2019, στα Χανιά, καθώς και επίδοση αναμνηστικής φωτογραφίας από τις εκδηλώσεις του 2019 προς το Ίδρυμα, από τον Διοικητή της 115 Πτέρυγας Μάχης Σμήναρχο (Ι) Ιωάννη Χατζηγεωργίου.

Προηγήθηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ιδρύματος, υπό την (διαδικτυακή) προεδρία του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων και Προέδρου του Ιδρύματος Κωνσταντίνου Τασούλα.

Παρακολουθείστε εδώ ολόκληρη την εκδήλωση:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook