Ανάστατη η Θεσσαλονίκη από την τραγική είδηση με τις Αρχές να προσπαθούν να φτάσουν στην άκρη του νήματος. Εντός της ημέρας η ιατροδικαστική εξέταση…

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος 25χρονου, ο οποίος φιλοξενούνταν σε Κέντρο αποκατάστασης ΑΜΕΑ, στη Θεσσαλονίκη.  Για το περιστατικό πραγματοποιείται ένορκη διοικητική εξέταση. Ο νεαρός είχε έναν έντονο διαπληκτισμό με έναν άλλον τρόφιμο και στη συνέχεια ένιωσε αδιαθεσία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο νεαρός έπεσε θύμα ξυλοδαρμού το βράδυ της Κυριακής, και μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο «Παπανικολάου». Ενώ είχε αρχίσει η διαδικασία εξιτηρίου το μεσημέρι της Δευτέρας, ο 25χρονος εμφάνισε επιπλοκές και κατέληξε.

Αναλυτικότερα, το βράδυ της Κυριακής σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ δύο παιδιών του ιδρύματος. Ο ένας εκ των δύο ήταν σε κατάσταση αμόκ, ενώ εργαζόμενος του ιδρύματος καταγγέλλει ότι ο υπάλληλος που τους πρόσεχε, δεν έπραξε το παραμικρό για να σταματήσει τη συμπλοκή. Η σορός του 25χρονου μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία του ΑΠΘ για τη διενέργεια νεκροτομής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook