Δημήτρης Λιγνάδης: Κάνει μηνύσεις εναντίον θυμάτων και μαρτύρων

Σε δίκη παραπέμπεται ο Δημήτρης Λιγνάδης  για 4 σοκαριστικές υποθέσεις βιασμών ανήλικων ή νεαρών ανδρών. Την απόφαση έλαβε ομόφωνα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, διατάσσοντας  την παραπομπή του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Οι δικαστές υιοθέτησαν  την παραπεμπτική πρόταση της εισαγγελέως,  η οποία είχε  απορρίψει όλους τους ισχυρισμούς του σκηνοθέτη. 

Παράλληλα οι δικαστές διέταξαν τη συνέχιση της προσωρινής κράτησης του σκηνοθέτη.

Υπενθυμίζεται πως η  η εισαγγελέας στην πρόταση της είχε χαρακτηρίσει τον Δημήτρη Λιγνάδη «άτομο επικίνδυνο, με πάθη και εμμονές, εμφορούμενο από έντονα αντικοινωνικά αισθήματα».

Παράλληλα είχε επισημάνει πως «η επανειλημμένη τέλεση της πράξης, η μακρόχρονη δράση του, η μέθοδος που έχει αναπτύξει, για να προσεγγίσει τα θύματά του, χτίζοντας μαζί τους σχέση εμπιστοσύνης αλλά και εξάρτησης, εκμεταλλευόμενος την κοινωνική, επαγγελματική και οικονομική του θέση για να τα δελεάσει, αλλά και τη δική τους ευάλωτη οικονομικά και κοινωνικά θέση, το γεγονός ότι κυκλοφορούσε δημόσια με τα ανήλικα θύματά του, δίχως καμία αναστολή, αλλά και η αμετανόητη στάση του μέχρι σήμερα, καταδεικνύουν ότι πρόκειται για άτομο επικίνδυνο, με πάθη και εμμονές, εμφορούμενο από έντονα αντικοινωνικά αισθήματα, ώστε η διατήρηση της προσωρινής του κράτησης να κρίνεται αναγκαία για την αποτροπή από την τέλεση νέων αξιόποινων πράξεων».

 Πλέον αναμένεται  ο προσδιορισμός της δίκης του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook