Καινοτόμες υπηρεσίες τηλεκπαίδευσης για στελέχη και εργαζόμενους στον  κλάδο του τουρισμού

Μια κρητική start up έχει ανοίξει τα φτερά της στον τομέα του τουρισμού, παρουσιάζοντας μία καινοτόμα υπηρεσία σε ένα κλάδο που αν μη τι άλλο ανθεί στην Περιφέρεια μας. 

Η Hoteltraining αποτελεί την πρώτη σύγχρονη, διαδικτυακή πλατφόρμα παροχής Εξ Αποστάσεως Σεμιναρίων Τουριστικών Επαγγελμάτων. Διανύει πλέον τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας της και συγκαταλέγεται στις πιο ολοκληρωμένες πλατφόρμες παροχής διαδικτυακών σεμιναρίων που αφορούν τα τουριστικά επαγγέλματα.

Μέσω των σεμιναρίων της δίνεται η ευκαιρία σε πλήθος ατόμων με ειδικότητες και επαγγέλματα που αφορούν τον τουριστικό κλάδο, να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους. Στο Website της Hoteltraining μπορείτε να βρείτε όλους τους αναγνωρισμένους εισηγητές και όλα τα διαθέσιμα σεμινάρια. Ενδεικτικά μερικά από αυτά είναι: Protel Hotel Software, Οροφοκομία, Υποδοχή-Front Office, Σύνταξη Επαγγελματικού Βιογραφικού και Προετοιμασία Συνέντευξης, Hospitality Customer Service, HACCP Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων και πολλά ακόμη.

Ο κατάλογος με τα σεμινάρια εμπλουτίζεται συνεχώς. Στόχος είναι μέσα από την πλατφόρμα κάποιος να μπορεί να αποκτήσει άμεσα και οικονομικά γνώσεις για όλες τις ειδικότητες που αφορούν ένα ξενοδοχείο. Η εγγραφή είναι εύκολη και μπορεί να γίνει όλο το 24ωρο. Εξίσου ευέλικτη είναι και η παρακολούθηση των σεμιναρίων η οποία μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ώρα επιθυμείτε και όσες φορές θέλετε, τόσο από τον σταθερό υπολογιστή σας όσο και από smartphone και tablet σας.

Μετά την ολοκλήρωση του κάθε σεμιναρίου αποκτάτε άμεσα το ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης μαζί με την ύψιστη εγγύηση της γνησιότητας αυτού. Τα σεμινάρια είναι ταχύρυθμα, το μεγαλύτερο σε διάρκεια είναι 6.5 ώρες και πραγματοποιούνται μέσω αποτελεσματικών μεθόδων ασύγχρονης τηλεκατάρτισης.

Τα βασικά χαρακτηριστικά των online σεμιναρίων της Hoteltraining 

  • Ευελιξία: Τα σεμινάρια της Hoteltraining ξεχωρίζουν για την ευελιξία τους. Η πρόσβαση σε αυτά είναι άμεση και με την αξιοπιστία των άψογα καταρτισμένων εισηγητών τους. Όποιο και αν είναι το πρόγραμμα σας μπορείτε να προσαρμόσετε τα σεμινάρια στις ώρες που σας εξυπηρετούν και να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε το σεμινάριο που έχετε επιλέξει.
  • Learner-centered: Πυρήνας του κάθε σεμιναρίου είναι η πλήρης ικανοποίηση των επαγγελματικών αναγκών του κάθε εκπαιδευόμενου. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση θέτει στο επίκεντρο της το άτομο που θέλει να διευρύνει τις γνώσεις και δεξιότητες του. 
  • Οικονομικά: Λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που όλοι μας βιώνουμε η Hoteltraining δίνει μέσω των προσιτών και οικονομικών της σεμιναρίων την ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους να εξελιχθούν επαγγελματικά αποκτώντας νέες γνώσεις στον τομέα εργασίας τους. 

Διεθνείς Πιστοποιήσεις

Η HotelTraining, η Πρώτη Πλατφόρμα Σεμιναρίων Τουριστικών Επαγγελμάτων , αναπτύσσει συνεργασίες με κορυφαίους, διεθνείς εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Πιο συγκεκριμένα, η Hoteltraining είναι και επίσημα μέλος του διεθνούς οργανισμού EURHODIP, εναν εκπαιδευτικό φορέα που αντιπροσωπεύει και συνδέει μεταξύ τους πάνω από 180 εκπαιδευτικά ιδρύματα και Τουριστικές σχολές παγκόσμιας φήμης σε 35 διαφορετικές χώρες.

Η Eurhodip με έδρα τις Βρυξέλες έκανε αποδεκτή την αίτηση της Hoteltraining κατα το διοικητικό συμβούλιο στην Eurhodip που έλαβε μέρος στις 23 Νοεμβρίου 2021 στην Ολλανδία.

Η ιδιότητα μέλους, δίνει πρόσβαση σε μια σειρά μοναδικών, καινοτόμων και ποιοτικών υπηρεσιών διασφάλισης ποιότητας για την Hoteltraining
Επιπλέον, η Πλατφόρμα γίνεται μέλος ενός διεθνούς δικτύου εκπαιδευτικών κέντρων με κοινό στόχο: να παρέχουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στους μελλοντικούς επαγγελματίες του κλάδου της φιλοξενίας που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια διεθνή καριέρα.

Τι κάνει την Hoteltraining μοναδική; 

Η Hoteltraining ξεχωρίζει στο τομέα της παροχής Εξ Αποστάσεως Σεμιναρίων Τουριστικών Επαγγελμάτων λόγω δύο εξαιρετικά σημαντικών της χαρακτηριστικών. Το πρώτο είναι η ομάδα από την οποία απαρτίζεται, μια ομάδα εξειδικευμένων και καταξιωμένων επαγγελματιών με πολυετή εμπειρία, καριέρα και γνώση σε μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους. Αυτή η ομάδα επιδιώκει να εφοδιάσει τον κάθε εκπαιδευόμενο με γνώσεις που θα τον εξελίξουν στην δική του επαγγελματική πορεία.

Ενώ το δεύτερο χαρακτηριστικό της είναι η επιμονή της στην εκπλήρωση του ευρύτερου στόχου της. Αυτός δεν είναι άλλος από το να αυξήσει τα επίπεδα αποτελεσματικότητας στην εργασία σας αλλα  και αν είστε εργοδότης της δικής σας επιχείρησης, προσφέροντας σας την πιο αποδοτική και μακροπρόθεσμη λύση και συνταγή επιτυχίας, και αυτή δεν είναι άλλη από μια ολοκληρωμένη και σύγχρονη εκπαίδευση την ώρα που το επιθυμείτε από Smartphone, Tablet, PC.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook