Αισιοδοξία από τους φίλους και υποστηρικτές στα Χανιά του υποψήφιου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Γιώργου Παπανδρέου

Λίγο πριν τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ την Κυριακή για την ανάδειξη νέου προέδρου της παράταξης, η “Ομάδα πρωτοβουλίας υποψηφιότητας Γιώργου Παπανδρέου” στα Χανιά πραγματοποίησε εκδήλωση με ομιλητή το μέλος της ΚΠΕ Γιώργο Μπουλμπασάκο.

Ο κ. Μπουλμπακάκος ανέφερε ότι στόχος είναι να αλλάξουν οι συσχετισμοί στον χώρο της κεντροαριστεράς και σε δεύτερο χρόνο να είναι αυτή που θα πρωταγωνιστήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή διεκδικώντας την εξουσία.

Χαρακτήρισε τον Γιώργο Παπανδρέου ηγέτη με παγκόσμιο κύρος που βλέπει μπροστά από την εποχή του: “Μην ξεχνάμε τις απόψεις του για την ψηφιοποίηση του κρατους, την πράσινη ανάπτυξη. Με τη στάση του και το κύρος του είναι ο άνθρωπος που μπορεί να βγάλει και τη χώρα και την παράταξη μπροστά.”

Ο κ. Μπουλμπασάκος εξέφρασε επίσης την αισιοδοξία τους για το αποτέλεσμα των εκλογών υποστηρίζοντας ότι οι συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν εντυπωσιακές. “Τις τελευταίες 30 ημέρες ένα δίκτυο υποστηρικτών του Γιώργου Παπανδρέου ξεδιπλώνει το σχέδιο της αυριανής Ελλάδας, της αυριανής μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Με πρωτοπόρο και καινοτόμο λόγο ο Γιώργος Παπανδρέου μπαίνει μπροστά προκειμένου η μεγάλη δημοκρατική παράταξη να ξαναβρει τον δρόμο της” ανέφερε το μέλος της ΚΠΕ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook