Μεγάλη η προσέλευση και η αναμονή των πολιτών παρά τα κλεισμένα ραντεβού

Ουρά περίμεναν σήμερα οι πολίτες στο εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου Χανίων προκειμένου να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είτε επρόκειτο για την 1η ή τη 2η δόση ή για την αναμνηστική τρίτη δόση.

Η προσέλευση των πολιτών για να εμβολιαστούν ήταν μεγάλη και ο ρυθμός του εμβολιασμού τέτοιος που είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη αναμονή παρά το γεγονός ότι τα ραντεβού είναι κλεισμένα και προγραμματισμένα με την αναγκαία χρονική απόσταση μεταξύ τους ώστε να μην υπάρχει συγκέντρωση πολλών ατόμων στα εμβολιαστικά κέντρα και να μπορούν να τηρηθούν οι αποστάσεις.

Έτσι υπήρξαν πολλοί πολίτες που περίμεναν σε ουρά για να έρθει η σειρά για τον εμβολιασμό τους παρόλο που είχε περάσει η ώρα του προγραμματισμένου ραντεβού.

Και αυτό χωρίς να έχουν προστεθεί και τα ραντεβού των υπολοίπων ηλικιών για την αναμνηστική δόση η πλατφόρμα των οποίων άνοιξε χθες το βράδυ.

Δείτε την προσέλευση στο εμβολιαστικό του νοσοκομείου Χανίων στη φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα σε μια μέρα τη χθεσινή, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 1.342 εμβολιασμοί στα Χανιά σε σύνολο 5.547 για τη χθεσινή μέρα σε επίπεδο Κρήτης (2.700 χθες στο Ηράκλειο, 690 στο Ρέθυμνο, 815 στο Λασίθι)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook