Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στα εκλογικά κέντρα της Κρήτη- Μέχρις τις 7 το απόγευμα θα παραμείνουν ανοιχτές οι κάλπες

Ομαλά διεξάγεται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου πρόεδρου του κόμματος ΚΙΝΑΛ στα εκλογικά κέντρα από το πρωι σε όλη τη χώρα.

Οι κάλπες άνοιξαν σήμερα το πρωί στις 7 και θα παραμείνουν ανοχτές μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Σε περίπτωση που μετά την καταμέτρηση των ψήφων δεν καταφέρει κάποιος από τους 6 υποψηφίους να αναδειχθεί νέος αρχηγός κόμματος θα υπάρξει και δεύτερος γύρος εκλογικής αναμέτρησης την ερχόμενη Κυριακή 12 Δεκεμβρίου.

Στα Χανιά η εκλογική διαδικασία προχωράει κανονικά με τον κόσμο να προσέρχεται στα εκλογικά κέντρα του νομού προκειμένου να στηρίξει με την ψήφο του τον υποψηφίο που επιθυμεί να αναδειχθεί.

Σε περίπτωση που μετά την καταμέτρηση των ψήφων δεν καταφέρει κάποιος από τους 6 υποψηφίους να αναδειχθεί νέος αρχηγός κόμματος θα υπάρξει και δεύτερος γύρος εκλογικής αναμέτρησης την ερχόμενη Κυριακή 12 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι στα Χανιά έχουν στηθεί κάλπες σε 20 σημεία του νομού, στο δημαρχείο Χανίων, στην αντιπεριφέρεια Χανίων, στο πρώην δημαρχείο Ακρωτηρίου, στο πρώην δημαρχείο Κεραμιών, στο πρώην δημαρχείων Νέας Κυδωνίας, στο πρώην δημαρχείο Σούδας, στο πρώην δημαρχείο Θερίσσου, στα γραφεία της  ΔΕΥΑΧ, στο πρώην δημαρχείο Καλυβών, στο δημαρχείο Αποκορώνου, στο πρώην δημαρχείο Βάμου, στο δημαρχείο Καντάνου- Σελίνου, στο πρώην δημαρχείο Κανδάνου, στο δημαρχείο Κισσάμου, στο πρώην δημαρχείο Ινναχωρίου, στο πολιτιστικό κέντρο Μάλεμε, στο πρώην δημαρχείο Μουσούρων- Αλικιανού, στο πρώην δημαρχείο Κολυμβαρίου, στο ΚΕΠ Βουκολιών και στο Δήμο Σφακίων- αίθουσα πνευματικού κέντρου χώρας Σφακίων. 

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη και φίλοι του κόμματος ενώ για να καλυφθούν οι δαπάνες οργάνωσης και υλοποίησης της εκλογικής διαδικασίας οι συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλουν υποχρεωτικά το ποσόν των 3 ευρω , μονάχα και την εκλογική διαδικασία της 5ης Δεκέμβριου 2021

Σε περίπτωση που κάποιος δεν είναι ήδη μέλος ή φίλος, θα πρέπει να συμπληρώσει την σχετική αίτηση και να την παραδώσει την μέρα που θα ψηφίσει.

Τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτοκολλά και όσοι παρευρίσκονται φορούν μάσκα όπως προβλέπεται άλλωστε για όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους.

Ηράκλειο

Μεγάλη είναι η προσέλευση του κόσμου και στα εκλογικά κέντρα στο Ηράκλειο, με ουρές να σχηματίζονται από τον κόσμο που έχει σπεύσει να ψηφίσει.

Μόνο στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Πατελών έχουν ψηφίσει ήδη από το πρωί περισσότερα από 420 άτομα και έχουν σχηματιστεί μεγάλες ουρές από κόσμο που περιμένει να ρίξει τη δίκη του ψήφο.

Την ίδια στιγμή στον πολιτιστικό σύλλογο Αρτεμισίας στην Νέα Αλικαρνασό έχουν ψηφίσει από το πρωί περισσότερα από 240 άτομα, με αρκετό κόσμο να περιμένει να ψηφίσει.

Μεγάλη είναι η προσέλευση και στο δημοτικό θεατρικό σταθμό Ηρακλείου καθώς μέχρι τις 12 είχαν ψηφίσει 303 άτομα.

Από το Ηράκλειο έδωσε και τη δική του ψήφο ένας από τους έξι υποψηφίους για την θέση της ηγεσίας τους κόμματος, ο Νίκος Ανδρουλάκης, 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook