Άτυπη παράταση έχει δοθεί στην εκλογική διαδικασία, η οποία συνεχίζεται μόνο στα εκλογικά κέντρα όπου υπάρχει ακόμη κόσμος.

Η ανακοίνωση της ΕΔΕΚΑΠ:
“Μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει περισσότεροι από 260.000 πολίτες και σε πολλά Εκλογικά Τμήματα υπάρχουν μεγάλες ουρές αναμονής πολιτών που περιμένουν να ψηφίσουν.
Είναι προφανές ότι η παράταση που δόθηκε ως τις 20:00 σε πολλές περιπτώσεις δεν αρκεί.
Με βάση αυτά τα νέα δεδομένα, χωρίς να δοθεί άλλη γενική παράταση η ΕΔΕΚΑΠ αποφάσισε ότι σε όποιο Εκλογικό Τμήμα υπάρχει κόσμος που περιμένει να ψηφίσει, η ψηφοφορία θα παραταθεί μέχρι να ψηφίσει και ο τελευταίος πολίτης που περιμένει στην ουρά στις 20:00″.

Ήδη στη Χαριλάου Τρικούπη φτάνουν κάποια αποτελέσματα από περιοχές, όπου οι κάλπες έκλεισαν νωρίς και πρόκειται για μικρά τμήματα, αλλά ουσιαστικά η πρώτη ενδεικτική εικόνα θα δοθεί γύρω στις 10 το βράδυ, λόγω της παράτασης που υπήρξε, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να ψηφίσει και ο τελευταίος ενδιαφερόμενος πολίτης.

Το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο τι θα βγάλουν οι κάλπες. Πρώτον, εάν θα πάμε σε επαναληπτική αναμέτρηση την επόμενη Κυριακή ή θα εκλεγεί από απόψε αρχηγός. Φαίνεται ότι όλοι συμφωνούν πως θα υπάρξει και δεύτερος γύρος.

Το δεύτερο είναι το ποιοι θα είναι το ζευγάρι που θα περάσει απόψε και ποια θα είναι η διαφορά μεταξύ τους, όπως και πού θα κυμανθούν τα ποσοστά τους. Εάν δηλαδή θα διαμορφωθούν μη αναστρέψιμες δυναμικές ή θα πάμε σε μία τελική αναμέτρηση με χαρακτηριστικά ντέρμπι.

Και βέβαια τι θα κάνουν όσοι μείνουν εκτός β’ γύρου, κυρίως ποιος θα βρεθεί ηττημένος από την ισχυρή τριάδα και ο οποίος μπορεί να είναι ρυθμιστής.

Με πληροφορίες από: protothema.gr, news247.gr

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook