Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Κάτω από πολύ επικίνδυνες συνθήκες με ανέμους 9 μποφόρ επιχείρησε το πλοίο «Εξπρές Σκοπελίτης» να προσεγγίσει το λιμάνι της Σχοινούσας στις 26 Νοεμβρίου.

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το cyclades24.gr, καταγράφονται οι υπεράνθρωπες προσπάθειες του πλοιάρχου να κρατήσει το πλοίο στην προβλήτα, καθώς και ο πανικός που διακατέχει τους επιβάτες, οι οποίοι πηδούν για να κατέβουν από το πλοίο, ενώ ορισμένοι δεν τα καταφέρνουν και παραμένουν στο εσωτερικό του.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο πλοίο δίνει μάχη με τα κύματα. Τον Αύγουστο το θρυλικό επιβατηγό πλοίο εθεάθη να δαμάζει τα κύματα στη Νάξο.

Το πλοίο δίνει κυριολεκτικά μάχη και «δαμάζει» τα μανιασμένα κύματα που το χτυπούν χαρίζοντας μία μοναδική εμπειρία σε όσους έτυχε να επιβιβάζονται σε αυτό άλλα και όσους βλέπουν έστω από μακριά τα πλάνα που κόβουν την ανάσα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες που τραβήχτηκαν τον περσινό Νοέμβριο, μάχη με τα κύματα δίνει για ακόμη μια φορά το πλοίο «Εξπρές Σκοπελίτης», εν μέσω θυελλωδών ανέμων και υψηλών μποφόρ.

Ο «Σκοπελίτης» όμως, που έχει προϊστορία στον αγώνα κατά ανέμων και κυμάτων όποια κι είναι τα… γυρίσματα του καιρού, φαίνεται να δαμάζει για μια ακόμη φορά τα κύματα σε βίντεο του 2015.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook