Επείγει χειρουργική επέμβαση στο εξωτερικό – Μεγάλη κινητοποίηση αλληλεγγύης – Ανακοίνωση απο τον Δήμο Αποκορώνου

Την δυνατότητα να γιορτάσει τα φετινά Χριστούγεννα μαζί με την οικογένειά της, ζητά μια μητέρα τριών ανήλικων παιδιών από τον Αποκόρωνα Χανίων, η οποία αντιμετωπίζει ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα!

Όπως επισημαίνει η ίδια, αλλά και σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βάμου ο οποίος έχει κινητοποιηθεί, δυστυχώς η εγχείρηση δεν γίνεται στην Ελλάδα και πρέπει επειγόντως να μεταβεί στην Γερμανία.

Το συνολικό κόστος είναι δυσβάστακτο για την οικογένεια και επειδή κάθε ημέρα, κάθε ώρα που περνά ,θέτει την υγεία της μητέρας σε κίνδυνο, εθελοντές έχουν κινητοποιηθεί προκειμένου να συγκεντρωθούν όσο γίνεται περισσότερα χρήματα.

Ήδη έχουν τοποθετηθεί κουμπαράδες αλληλεγγύης σε αρκετά σημεία όπου όλοι μπορούν να δώσουν την ευκαιρία στην μητέρα να κάνει την επέμβαση και να γιορτάσει τα Χριστούγεννα μαζί με την οικογένειά της.

Μέχρι τώρα τα σημεία όπου υπάρχουν κουμπαράδες είναι τα εξής:

Η ανακοίνωση του Δήμου Αποκορώνου

“Αγαπητοί Συνδημότες-Συνδημότισσες,

Λαμβάνουμε την πρωτοβουλία να αναρτήσουμε αυτή την επιστολή καθώς η πληροφορία σοβαρής ασθένειας μιας συνδημότισσάς μας, της Κυριακής Βασιλαντωνάκη, κάθε άλλο  παρά αδιάφορους μας αφήνει.

Μιας γυναίκας νέας σε ηλικία, υπόδειγμα μητέρας και συζύγου. Μιας γυναίκας η  οποία έχει αφιερώσει τον επαγγελματικό της χρόνο στην βοήθεια και στήριξη ασθενών όντας εργαζόμενη στον τομέα της υγείας και συγκεκριμένα ασκώντας τη νοσηλευτική στο Kέντρο Υγείας Βάμου και η οποία, όπως μας έχει δηλώσει, προκειμένου να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο για την ανατροφή των παιδιών της , χρήζει άμεσης θεραπείας.

Δυστυχώς, έπειτα από δική της έρευνα ενημερώθηκε ότι δεν είναι δυνατόν η συγκεκριμένη θεραπεία να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, συνεπώς η μόνη της ελπίδα είναι να μεταβεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Γερμανίας για άμεσο χειρουργείο, νοσηλεία και θεραπεία.

Το κόστος όπως μπορείτε να καταλάβετε είναι αρκετά μεγάλο και η οικογένειά της μην μπορώντας να ανταπεξέλθει σε αυτό το ποσό, ελπίζει στη στήριξή μας για την οικονομική τους ενίσχυση ώστε να συγκεντρωθούν εγκαίρως τα χρήματα που απαιτούνται για την επέμβασή της  καθώς η όποια καθυστέρηση θα μπορούσε να αποβεί ολέθρια για την πιθανότητα βελτίωσης της υγείας της.

Αυτές τις Άγιες Μέρες ας δείξουμε για ακόμα μια φορά το αλληλέγγυο πρόσωπο του Αποκόρωνα και ας σταθούμε ενωμένοι απέναντι στην απειλή που αντιμετωπίζει η Κυριακή ώστε να μπορέσει να αφιερώσει τον περισσότερο δυνατό χρόνο δίπλα στα παιδιά της που είναι και η μόνη της επιθυμία.

Με εκτίμηση,
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΥΚΙΑΝΑΚΗΣ”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook