Στο Δήμο Πλατανιά, τις προηγούμενες ημέρες, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Προϊσταμένου της Δ/νσης Β/θμιας εκπαίδευσης Χανίων, κ.Τζανάκη Εμμανουήλ σε σχολικές μονάδες του Δήμου μας, η οποία έγινε κατόπιν πρόσκλησης της Β/θμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Πλατανιά.

Είχε προηγηθεί επίσκεψη στο συγκρότημα του Γυμνασίου -Λυκείου Αλικιανού καθώς και στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Πλατανιά, Κος Μαλανδράκης Ιωάννης ,οι Αντιδήμαρχοι κ.Καλαιτζάκης Γεώργιος , ο κ.Μπομπολάκης Χαρίτων και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης κ.Δαράκης Ιωάννης.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από το Γυμνάσιο Πλατανιά όπου έγινε ενημέρωση από με τον Δ/ντή του, κ. Παπαστάμο Βασίλη, για το εκπαιδευτικό έργο του σχολείου τις εργασίες που έχουν γίνει και έχουν δρομολογηθεί από πλευράς του Δήμου και αφορούν την Κτιριακή υποδομή, ενώ ακολούθησε συζήτηση με τον σύλλογο διδασκόντων.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν το συγκρότημα Γυμνασίου-Λυκείου Κολυμβαρίου, όπου παρουσία των Δ/ντών και των εκπαιδευτικών, ο κ. Τζανάκης ενημερώθηκε για την πλήρη ανακατασκευή και συντήρηση του κτιρίου που έγινε πριν δυο χρόνια από τον Δήμο, καθώς επίσης και για όλες τις έκτακτες χρηματοδοτήσεις που έχει κάνει ο Δήμος στα αιτήματα των σχολικών του μονάδων, ενώ παράλληλα ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του συγκροτήματος.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στο συγκρότημα του Γυμνασίου-Λυκείου Βουκολιών, όπου δόθηκε η ευκαιρία στον Προϊστάμενο της Β´μιας εκπαίδευσης του Νομού, να διαπιστώσει και να δει από κοντά τις σημαντικές παρεμβάσεις στις υποδομές του, καθώς και να επισκεφθεί το Πολύκεντρο Βουκολιών,  ενώ ακολούθησε συνάντηση με τους συλλόγους διδασκόντων του. Κατά την συνάντηση πήρε τον λόγο ο Δήμαρχος κ.Μαλανδράκης ο οποίος ευχαρίστησε τον Κο Τζανάκη για τις επίσκεψη του σε όλες τις σχολικές μανάδες Β/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πλατανιά, την στήριξη στο πρόβλημα της μη συγχώνευσης των τμημάτων και έκανε αναφορά στο σημαντικό έργο που έχει γίνει όλα τα προηγούμενα χρόνια από πλευράς του Δήμου. Παράλληλα ενημέρωσε για τους πόρους που έχουν εξασφαλιστεί για την ενεργειακή αναβάθμιση και για την επισκευή και συντήρησή τους.

Ο Δ/ντης της Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Τζανάκης συνεχάρη τον Δήμο Πλατανια για το σημαντικό έργο στις κτιριακές υποδομές και την προσφορά του στις σχολικές μας μονάδες, ενώ ευχαρίστησε και τους Δ/ντές και τους εκπαιδευτικούς για το σημαντικό έργο που επιτελούν.

Επίσης δεσμεύθηκε να συνεχίσει να εργάζεται πό κοινού με το Δήμο, η Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Χανίων, καθώς και με τις σχολικές μονάδες, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή και αποδοτική λειτουργία τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook