Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε σχετικά με τον Τούρκο αρχιμαφιόζο Σεντάτ Πεκέρ, o οποίος, σύμφωνα με δημοσίευμα του Al Jazeera, συνελήφθη και κρατείται από τις Αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Σήμερα, να σημειωθεί, ότι αναμενόταν η άφιξη του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στο Κατάρ ο οποίος θα συμμετείχε στη σύσκεψη της Ανώτατης Στρατηγικής Επιτροπής, καθώς η Τουρκία εργάζεται για τη βελτίωση των δεσμών της με τις περιφερειακές δυνάμεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Al Jazeera, o Σεντάτ Πεκέρ “καταδικασμένο αφεντικό της τουρκικής μαφίας, ο οποίος έκανε σκανδαλώδεις κατηγορίες εναντίον υψηλόβαθμων Τούρκων αξιωματούχων στα συγκλονιστικά βίντεο που δημοσίευσε στο Διαδίκτυο από το Ντουμπάι, συνελήφθη από τις Αρχές των ΗΑΕ και ενδέχεται να εκδοθεί στην Τουρκία, η οποία απαιτεί την έκδοσή του για μεγάλο χρονικό διάστημα”.

Μετά τον αντίκτυπο που είχε το δημοσίευμα το οποίο αναμετέδωσαν τα τουρκικά Μέσα, ήρθαν οι δημοσιογράφοι του Al Jazeera αλλά και το ίδιο το ειδησεογραφικό δίκτυο να ανασκευάσει και να διορθώσει.

Όπως αναφέρεται στη διόρθωση του Al Jazeera: “Προηγούμενη έκδοση αυτού του άρθρου που υποστηρίζει ότι ο Σεντάτ Πεκέρ, καταδικασμένος αρχιμαφιόζος της Τουρκίας, φέρεται να συνελήφθη από τις Αρχές των ΗΑΕ. Αυτή η πρόταση αφαιρέθηκε από το άρθρο καθώς το Al Jazeera δεν μπόρεσε να διασταυρώσει αυτές τις αναφορές”.

Τη διόρθωση άρχισαν να αναμεταδίδουν τα τουρκικά Μέσα.

Πηγή: enikos.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook