Οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. σηματοδοτούν μια νέα σελίδα για την εταιρεία και ένα λαμπρό μέλλον.

Με έδρα και αφετηρία την ελληνική περιφέρεια και συγκεκριμένα τα Χανιά Κρήτης, η ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. συνεχίζει να αναπτύσσεται και να καινοτομεί.

Πρόσφατα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της νέας επέκτασης 25.000m² των εγκαταστάσεων της εταιρείας στα Χανιά, καθώς και η μετάβαση στα νέα γραφεία διοίκησης. Πλέον οι εγκαταστάσεις αγγίζουν συνολικά τα 32.000m².

Τα νέα γραφεία διοίκησης της ΜΟΒΙΑΚ μεταφέρθηκαν σε έναν σύγχρονο και όμορφο χώρο που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της ανάπλασης και επέκτασης των ιδιόκτητων εγκαταστάσεών της, στο Ακρωτήρι Χανίων. Συγκεκριμένα, δημιουργήθηκαν νέοι χώροι με τον απαραίτητο εξοπλισμό και εκσυγχρονισμό της παραγωγής, του κέντρου επανελέγχου χαμηλής και υψηλής πίεσης, του κέντρου διαχείρισης αποβλήτων καθώς και στη δημιουργία νέου κέντρου διανομής και logistics.

Το project της ανακατασκευής και αναδιαμόρφωσης πραγματοποιήθηκε με ιδία κεφάλαια και ολοκληρώθηκε έπειτα από μήνες εντατικών εργασιών λαμβάνοντας υπόψη  την εργονομία και την αισθητική για τη βελτίωση της εργασιακής αποδοτικότητας των ανθρώπων του Ομίλου.

Η εταιρεία MOBIAK A.E. θέτει πλέον νέα δεδομένα και στον τομέα του εργασιακού περιβάλλοντος, καθώς οι άνθρωποι της είναι ο πιο σημαντικός κρίκος στην εταιρική λειτουργία και ανάπτυξη.

Στα πλαίσια αυτά, η ΜΟΒΙΑΚ παρουσιάζει υπερήφανη τις εγκαταστάσεις της και ταυτόχρονα μας καλεί να τις επισκεφτούμε και να ξεναγηθούμε στους νέους χώρους.

45 χρόνια ΜΟΒΙΑΚ και συνεχίζει…

Η ΜΟΒΙΑΚ μέσα σε 4 δεκαετίες, κατάφερε να γίνει μια εταιρεία πρότυπο όσον αφορά στην οργάνωση-λειτουργία της και με επίκεντρο την καινοτομία και τη συνεχή ανάπτυξη, επεκτάθηκε σε νέους τομείς δραστηριότητας.

Η δραστηριότητα της όχι μόνο ξεπέρασε τα όρια νησιού, αλλά σύντομα έγινε leader της αγοράς πανελλαδικά στον τομέα των πυροσβεστήρων (με πάνω από 800 χονδρέμπορους), ενώ παράλληλα επεκτάθηκε εμπορικά σε παγκόσμιο επίπεδο, σε πάνω από 110 χώρες.

Σήμερα η MOBIAK A.E. αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της βιομηχανίας και εμπορίας Πυροσβεστικού και Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, στην Ελλάδα αλλά και ευρύτερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η λειτουργική της δραστηριότητα εξειδικεύεται σε τρεις βασικούς τομείς, δημιουργώντας τα παρακάτω τμήματα:

α) MOBIAKGAS για την Παραγωγή και Εμφιάλωση Ιατρικών, Βιομηχανικών Αερίων & Υγρών

β) MOBIAKFIRE για τη Μελέτη, Συναρμολόγηση, Εγκατάσταση και Εμπορία Συστημάτων Κατάσβεσης και Πυροσβεστικού Εξοπλισμού

γ) MOBIAKCARE για την Εισαγωγή/Εμπορία Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού και Προϊόντων Home Care

Η εταιρεία συνεχίζει την επένδυση με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και την ασφάλεια, γιατί στη ΜΟΒΙΑΚ δεν υπάρχουν όρια. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook