Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει για το αν θα πάει ή όχι στο «Survivor»

Ο Πέτρος Ίμβριος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του τηλεοπτικού σταθμού Open TV και μίλησε για το ενδεχόμενο να λάβει μέρος στο reality επιβίωσης «Survivor», αλλά και για την πρώην σύζυγό του Ναταλία Γερμανού.

Σε ερώτηση για το παρελθόν του και τη σχέση του με τη δημοφιλή παρουσιάστρια, ο αγαπημένος τραγουδιστής, αποκάλυψε ένα περιστατικό που τον είχε πειράξει πολύ εκείνη την εποχή. Πιο συγκεκριμένα έκανε λόγο ένα δημοσίευμα σχετικό με το γάμο τους. «Από το 1996 που γνώρισα τη Ναταλία έχουμε καλές σχέσεις, ακόμα και μετά το χωρισμό είχαμε. Αυτό που γράφτηκε και με είχε πειράξει τότε ήταν ότι παντρεύτηκα τη Ναταλία για να μου φτιάξει την καριέρα. Ήταν κάτι εντελώς χαζό», δήλωσε.

Έπειτα, μίλησε και για την πιθανότητα να συμμετάσχει στο «Survivor» κι ο τραγουδιστής τόνισε πως είναι κάτι που συζητάει με την οικογένειά του. Μέσα στις επόμενες ημέρες, λέει, θα έχει αποφασίσει. «Έχω δεχθεί πρόταση για το Survivor, αλλά την επεξεργάζομαι, το συζητάω με την οικογένειά μου, τις κόρες μου και τη γυναίκα μου. Θα το ζυγίσω λίγο καλύτερα και τις επόμενες μέρες θα έχουμε το αποτέλεσμα. Η σύζυγός μου και οι κόρες μου είναι ενάντια στο να πάω», υποστήριξε και συμπλήρωσε πως δεν θέλει σε καμία περίπτωση να κρίνει τον Τριαντάφυλλο που μπήκε στο ριάλιτι, καθώς και ο ίδιος έχει περάσει από το άγχος για το αν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει οικονομικά και να φροντίσει την οικογένειά του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook