Η απάντηση της Φαίης Σκορδά που ένιωσε άβολα

Για τον χωρισμό των γονιών του και τον δικό του από τη Φαίη Σκορδά μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του ηθοποιού Χρήστου Πλαΐνη. Η κουβέντα ξεκίνησε όταν ο παρουσιαστής τόνισε πόσο τον έχει συγκινήσει η ιστορία του ηθοποιού που είχε εξομολογηθεί ότι ο χωρισμός των γονιών του στον στιγμάτισε.

«Πάντα με συγκινεί γιατί έχει μια πολύ ανθρώπινη και γλυκιά ιστορία ζωής -σε ένα μέρος της ταυτίζομαι κι εγώ μαζί σου. Με συγκινεί που λες ότι σε στιγμάτισε ο χωρισμός των γονιών σου όταν ήσουν έξι χρονών. Ένας χωρισμός των γονιών κάθε παιδί το στιγματίζει, όσο και αν λέμε ότι δεν σημαίνει τίποτα» είπε ο παρουσιαστής.

Και συνέχισε: «Κι εμένα με στιγμάτισε, όλα τα παιδιά τα στιγματίζει. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Παρόλο που τώρα λέμε ότι το 50% των ζευγαριών χωρίζει, για τα παιδιά είναι ένα τεράστιο σοκ. Εγώ σοκαρίστηκα όταν χώρισαν οι δικοί μου γονείς και γι’ αυτό άργησα να ξεπεράσω τον δικό μου χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου. Δεν τον έχω ξεπεράσει για να είμαι ειλικρινής. Δεν ξεπερνιέται ποτέ» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φαίη Σκορδά να μη σχολιάζει αρχικά τίποτα».

Λίγο αργότερα όμως και ενώ ο Γιώργος Λιάγκας και ο Χρήστος Πλαΐνης συζητούσαν για τα τραύματα που τους άφησε ο χωρισμός, η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο. «Δεν θα σχολιάσω τίποτα άλλο γιατί δεν είναι της παρούσης. Δεν είναι καθόλου. Το ζητούμενο για μένα είναι να υπάρχει αυτή η αγωνία από την πλευρά του γονιού». Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια, που βρέθηκε σε φανερά δύσκολη θέση, προειδοποίησε ότι θα αποχωρήσει.

Πηγή: newsbeast.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook