Τα τείχη τελικά πέφτουν.

Και κάποια τείχη άκρως στερεοτυπικά και κακόβουλα, ορθώς πέφτουν. Σε αυτήν την περίπτωση μιλάμε για την ελληνική τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα την κρατική, η οποία και έχει κάνει πολλά βήματα τις τελευταίες σεζόν, επενδύοντας και πάλι στην ελληνική μυθοπλασία.

Με πολλές επιτυχημένες νέες σειρές έχει ξανακερδίσει την αγάπη του κοινού, που έχει σίγουρα αντιληφθεί την στροφή της σε μια πιο σύγχρονη, αλλά και ρεαλιστική, απεικόνιση των ηρώων της. Ας μην ξεχνάμε πως μόλις πριν λίγο καιρό γινόταν ακόμη κόψιμο των σκηνών που περιείχαν περιεχόμενο με gay αναφορές, πόσο μάλλον με gay φιλιά.

Εχθές, λοιπόν, στη δημοφιλή σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα «Η Τούρτα Της Μαμάς», που συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν με μεγάλη επιτυχία, είδαμε και την τρυφερή στιγμή ανάμεσα στους δύο ήρωες Παναγιώτη και Πάρη, οι οποίοι και αποφάσισαν αν ενώσουν τις ζωές τους, κάνοντας σύμφωνο συμβίωσης.

Μετά την ευχάριστη ανακοίνωση οι δυο τους ανταλλάσσουν ένα γλυκό και συνάμα συγκινητικό φιλί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν πρόκειται όμως μόνο για αυτό. Η σειρά αυτή μίλησε από το πρώτο της κιόλας επεισόδιο για το ομόφυλο ζευγάρι της παρέας ακομπλεξάριστα και ανοιχτά, χωρίς να κάνει τους ήρωες να μοιάζουν με καρικατούρες, αλλά δίνοντας μας μια απλή και ρεαλιστική απόδοση ενός gay ζευγαριού.

Ένα ζευγάρι, μάλιστα, που έχει την χαρά να είναι απόλυτα αποδεκτό από την οικογένεια του, η οποία και στέκεται στο πλευρό τους χωρίς να ξεχωρίζουν τη σχέση τους ως κάτι διαφορετικό και περίεργο. Και ήταν φυσικά εκεί για να γιορτάσουν μαζί και την απόφαση τους να γίνουν αιώνιοι σύντροφοι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook