Με τέσσερα βραβεία έφυγε η εταιρεία ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΟΣ – ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα προϊόντα του τυροκομείου ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΟΣ βραβεύονται σε ένα σημαντικό διαγωνισμό, εγχώριο ή διεθνή.

Αυτή τη φορά όμως είχαν την τιμητική τους καθώς έλαβαν τέσσερα βραβεία συνολικά, στα πλαίσια του νέου γαστρονομικού θεσμού Cretan Taste Awards 2021, που διοργάνωσαν ο Δήμος Ηρακλείου με τις εκδόσεις Boussias, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του ΣΕΤΕ.

  • Χρυσό Βραβείο Γεύσης Για την Γραβιέρα Κρήτης ΠΟΠ
  • Χρυσό Βραβείο στην Κατηγορία Παραγωγοί Τυροκομικών για την Καλύτερη Παραδοσιακή Μονάδα Παραγωγής
  • Χρυσό Βραβείο στην Κατηγορία Local Product Shops για το Κατάστημα μας Στην Οδό Σκαλίδη
  • Χάλκινο Βραβείο Στο Κατσικίσιο Ρυζόγαλο στην Κατηγορία Dairy Products

Την εταιρεία εκπροσώπησε ο Σπύρος Μπαλαντίνος, ιδιοκτήτης και παράλληλα υπεύθυνος ποιότητας.

Σε σχετική ανακοίνωση της, η εταιρεία ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΟΣ – ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ευχαριστεί τους καταναλωτές για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να προσπαθεί καθημερινά για το καλύτερο..

Λίγα λόγια για τα Cretan Taste Awards

Τα Cretan Taste Awards ήρθαν για να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τη μοναδικότητα της κρητικής γαστρονομίας και τους κορυφαίους εκπρόσωπούς της.

Καινοτόμες επιχειρηματικές δράσεις, χώροι εστίασης και γαστρονομίας, παραγωγοί και αυθεντικά πρωτογενή προϊόντα υψηλής ποιότητας, που παράγονται και μεταποιούνται με πάθος, γνώση, δεξιοτεχνία και σεβασμό στο περιβάλλον.

Η αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων πραγματοποιήθηκε μετά από βαθμολογία των κριτών (ειδικών της γαστρονομίας και της γευσιγνωσίας), αλλά και του κοινού που είναι άλλωστε και τελικός καταναλωτής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook