Πήραν ακόμα και τα ψιλά από το ταμείο – Ανήλικοι οι 4 από τους 5 συλληφθέντες

Τέλος στη δράση συμμορίας που πραγματοποιούσε διαρρήξεις και κλοπές σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., προχωρώντας σε συνολικά πέντε συλλήψεις εκ των οποίων οι τέσσερις ανήλικοι.

Το newsbeast δημοσιεύει βίντεο – ντοκουμέντο όπου φαίνεται η δράση των μελών της συμμορίας, σε φούρνο – ζαχαροπλαστείο στα νότια προάστια της Αττικής. Οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος έχουν καταγράψει τις κινήσεις των τεσσάρων διαρρηκτών, οι οποίοι σπάνε την γυάλινη πόρτα για να αποκτήσουν πρόσβαση στο εσωτερικό του καταστήματος. Για περισσότερο από ένα λεπτό «αλωνίζουν» και αρπάζουν ότι μπορούν, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι παίρνουν ακόμη και τα… ψιλά που υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή.

Δείτε το βίντεο

Οι περιοχές που δρούσαν

Οι 5 συλλήψεις έγιναν με την αυτόφωρη διαδικασία από την Άμεση Δράση στην περιοχή του Ρέντη, ενώ σύμφωνα με τη δικογραφία τα μέλη της συμμορίας, επιβαίνοντες σε όχημα δημόσιας χρήσης (σ.σ. ταξί) σε χρονικό διάστημα λιγότερο των δύο ωρών, προέβησαν διαδοχικά σε διαρρήξεις – κλοπές από τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Παιανία, Βάρη και Γλυφάδα. Αφού παραβίασαν τις κεντρικές εισόδους, εισήλθαν εντός των καταστημάτων και αφαίρεσαν χρηματικά ποσά από τις ταμειακές μηχανές.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν το ταξί με τους πέντε επιβαίνοντες στην λεωφόρο Κηφισού στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, το ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 695 ευρώ και κινητά τηλέφωνα. Ακόμη κατασχέθηκε και το ταξί ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι κατηγορούμενοι έχουν συλληφθεί και στο παρελθόν για ομοειδή αδικήματα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, με τη σχηματισθείσα δικογραφία, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook