Με τον Σέρχιο Λεάλ να δίνει κανονικά το παρόν στην προπόνηση ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε την Παρασκευή το πρωί την προετοιμασία του για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση (5.15 μ.μ Novasports 2) με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

O Ουρουγουανός επιθετικός του Εργοτέλη έδειξε ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στους προσαγωγούς από το ματς με την Κέρκυρα αλλά το γεγονός ότι όλη την εβδομάδα δεν κατάφερε να προπονηθεί ίσως τον κρατήσει στον πάγκο με τον Καραγεωργίου να ρισκάρει την συμμετοχή του μόνο σε περίπτωση που χρειαστεί βάση της εξέλιξης του αγώνα.

Σε αντίθεση με τον Λεάλ ο Χαντί παρά το γεγονός ότι επέστρεψε στις προπονήσεις τις δύο τελευταίες μέρες έμεινε εκτός αποστολής μαζί με τους τιμωρημένους Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς και τους τραυματίες Αθανασίου και Ρομάνο.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ν. Καραγεωργίου για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι : Καβουσάκης, Πίρσον, Σαρρής, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Ντάντομο, Μπέτο, Φραγκουλάκης, Χρυσοφάκης, Κυριακίδης, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης, Βίσιο, Ρέντζας, Μπούντιμιρ και Καρέλης.

Τα πλάνα για την ενδεκάδα

Όσον αφορά τα πλάνα του Καραγεωργίου για την αρχική ενδεκάδα σε διάταξη 4-3-3 ο Καβουσάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας δεξιά ο Γιαλούσης, αριστερά ο Βίσιο με τους Χίμπλιγκερ και Σασιασβίλι στα στόπερ. Μπροστά από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς θα παίξει σε ρόλο αμυντικού χαφ ο Σαρρής που θα έχει πιο μπροστά του, τους Ολίσε και Μπέτο. Όσο για την επίθεση αν δεν ξεκινήσει ο Λεάλ την θέση του θα πάρει ο Κουτσιανικούλης στο δεξί άκρο , με τον Φραγκουλάκη να είναι στο αριστερό άκρο και τον Κατσικοκέρη στην κορυφή της επίθεσης που σκόραρε κόντρα στην Κέρκυρα και έχει καλή ψυχολογία, εκτός και αν ο Καραγεωργίου επιλέξει να ρίξει από την αρχή του αγώνα στο ματς στη θέση του σέντερ φορ τον Μπούντιμιρ.

«Η ώρα της αντεπίθεσης έφτασε»

Όπως συνηθίζει πριν από κάθε εντός έδρας ματς ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο μήνυμα του ο ισχυρός άνδρας του Εργοτέλη ότι «έφτασε η ώρα της αντεπίθεσης» επισημαίνοντας παράλληλα ότι «οι δυνατότητες μας είναι πολύ μεγαλύτερες».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Απ. Παπουτσάκη :

«Από το παιχνίδι του Σαββάτου μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Τα πέντε παιχνίδια που απομένουν είναι ικανά να βάλουν την ομάδα μας σε τροχιά διεκδίκησης του μεγάλου στόχου που έχουμε θέσει. Οι δυνατότητές μας είναι σαφώς μεγαλύτερες από αυτές που έχουν φανεί μέχρι τώρα και είμαι βέβαιος ότι από αύριο κιόλας αυτό θα αρχίσει να αποδεικνύεται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τα εμπόδια που παρουσιάζονται δεν είναι ικανά να μας σταματήσουν. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε. Η ώρα της αντεπίθεσης έφτασε! Από εδώ και στο εξής κάθε παιχνίδι στο Παγκρήτιο Στάδιο θα είναι και ένα ραντεβού με την ιστορία. Ραντεβού που δεν επιτρέπει αδικαιολόγητες απουσίες!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook