Οι εκλογές θα γίνουν την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 και θα διεξαχθούν στην αίθουσα Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου

Σε εκλογές κατέρχεται το Εργατοϋπαλληλικο Κέντρο Ρεθύμνου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής, Αντιπροσώπων για την Γ.Σ.Ε.Ε. και Εκπροσώπου των Συνταξιουχικών Σωματείων στο Δ.Σ. (αφορά μόνο τους Αντιπροσώπους των Συνταξιούχων).

Οι εκλογές θα γίνουν την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 και θα διεξαχθούν στην αίθουσα Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου.

Όσοι αντιπρόσωποι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τα παραπάνω όργανα πρέπει να υποβάλουν έγγραφη αίτηση. Οι συνδυασμοί πρέπει επιπλέον να καταθέσουν κοινή δήλωση στην οποία πρέπει να έχουν υπογράψει όλοι οι υποψήφιοι.        

Η Εφορευτική  Επιτροπή θα δέχεται αιτήσεις υποψηφιοτήτων στο Γραφείο του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου, καθημερινά από τις 10-12-2021 κατά τις ώρες 1 μ.μ. έως 3 μ.μ. , με λήξη προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων στις 13-12-2021, ημέρα  Δευτέρα  και ώρα 3 μ.μ.

Καλούνται όλοι οι Αντιπρόσωποι να πάρουν μέρος στις εκλογές έχοντας μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό τους που είναι απαραίτητα για την ψηφοφορία.

Θα τηρηθούν τα απαραίτητα Μέτρα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook