Παρουσίασε επιδείνωση η υγεία του

Τρία άτομα νοσηλεύονται στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Χανίων, εκ των οποίων τα δυο είναι δυο ιερείς. Οι δυο ιερείς νοσηλεύονται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Χανίων εδώ και περίπου 2 εβδομάδες.

Ο ένας εκ των δυο, ο 63χρονος είχε παρουσιάσει επιδείνωση στην υγεία του και είχε διασωληνωθεί στη ΜΕΘ covid, ενώ ο δεύτερος ο 75χρονος παράμενε στην κλινική covid.

Όμως η υγεία και του 75χρονου ιερέα παρουσίασε χθες επιδείνωση με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη ΜΕΘ covid και να διασωληνωθεί και εκείνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δυο ιερείς είναι ανεμβολίαστοι.

Στην ίδια ΜΕΘ covid του νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται και ένας ακόμα ασθενής με κορωνοϊό, ενώ στην κλινική covid βρίσκονται 28 ασθενείς και στο παιδιατρικό covid παραμένουν 2 παιδιά.

Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύονται στην κλινική κορωνοϊού 12 ασθενείς, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο 33 ασθενείς στην κλινική και 9 στη ΜΕΘ covid, στο ΠΑΓΝΗ 19 άτομα στην κλινική και 14 στη ΜΕΘ, στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου 3 άτομα στην κλινική και 2 στη ΜΕΘ, στη Σητία 3 στην κλινική και επίσης 3 ακόμα ασθενείς στη μονάδα covid στην Ιεράπετρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook