Στην σύλληψη τεσσάρων ατόμων εκ των οποίων τα τρία είναι αδέρφια προχώρησε η Αστυνομία που ήταν πίσω από ολόκληρη επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών.

Οι τέσσερις άνδρες είχαν στήσει ολόκληρη επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών που τα έκρυβαν σε αυτοκίνητα, σπίτια αλλά και σε υπαίθριους χώρους στην περιοχή του Ηρακλείου.

 Η σύλληψη τους είναι αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών και δράσεων που εφαρμόζεται σε αυτό το πεδίο

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σχεδόν 1 κιλό κάνναβης, δισκία αναβολικών σκευασμάτων, το χρηματικό ποσό των 590 ευρώ και ποσότητα κοκαΐνης 

Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο ΙΧ. αυτοκίνητα, πιστόλι κρότου, κινητά τηλέφωνα και ζυγαριές ακριβείας.

Η σύλληψη τους έγινε το απόγευμα της Τρίτης σε περιοχή του Ηρακλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες προέβαιναν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου. 

Στο πλαίσιο αυτό από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου δύο εκ των συλληφθέντων κατά τον χρόνο  που απέκρυπταν σε υπαίθριο χώρο (καβάντζα),  συσκευασία περιέχουσα ναρκωτικές ουσίες .

Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι και έρευνες σε ΙΧΕ αυτοκίνητα, οικίες και αποθήκες οικιών κατά τη διάρκεια των οποίων βρεθήκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 

946 γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, 76 δισκία αναβολικών σκευασμάτων, 18 φιαλίδια αναβολικών σκευασμάτων, το χρηματικό ποσό των 590 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, πιστόλι κρότου με τον γεμιστήρα του, 2 Ζυγαριές ακριβείας και δύο κινητά τηλέφωνα 

Επίσης συνελήφθησαν δυο ακόμα άνδρες και κατασχεθήκαν δύο ΙΧΕ αυτοκίνητα ως μέσα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.  

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook