Ο Δήμος Πλατανιά, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, έχει προγραμματίσει και φέτος σειρά δράσεων, απευθυνόμενες κυρίως σε παιδιά. 

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, προσφέροντας χαρά , κέφι και ξέγνοιαστες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους δημότες και επισκέπτες του Δήμου. 

Παράλληλα με τις δράσεις αυτές, ο Δήμος Πλατανιά, εκτός από τις φωταγωγήσεις δέντρων που πραγματοποιεί κάθε χρόνο, ανταποκρινόμενος σε αιτήματα Τοπικών Συμβουλίων και Πολιτιστικών Συλλόγων, κατασκεύασε και τοποθέτησε νεα χριστουγεννιάτικα δέντρα, σε κεντρικά σημεία  πολλών κοινοτήτων του.Επίσης, εορταστικές μουσικές και τραγούδια ακούγονται στις κεντρικές πλατείες, σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί παντού εορταστική ατμόσφαιρα και διάθεση, μακριά από την γκρίζα πραγματικότητα που όλοι μας βιώνουμε. 

Όλες οι δράσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις Κοινότητες και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και τους λοιπούς Τοπικούς Φορείς του Δήμου Πλατανιά. 

Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο κατά της διασποράς του ιού COVID 19.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

•Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, στο Κάτω Κολυμβάρι στο Λιμάνι και ώρα 17:30
Παράσταση του Ξωτικού από τον Βόρειο Πόλο

•Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021, Παλιό Δημοτικό Σχολείο Φουρνέ   και ώρα 17:00
Στο Πνεύμα του Άι Βασίλη- Δύο ώρες παιχνίδι και διασκέδαση με Κλόουν

•Τρίτη 28  Δεκεμβρίου 2021, στο Πνευματικό Κέντρο Ενορίας Σπηλιάς  και ώρα 17:00 
Στο Πνεύμα του Άι Βασίλη – Δυο ώρες παιγνίδι και διασκέδαση με  Κλόουν 

•Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021,στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ταυρωνίτη και ώρα 17:00 
Στο Πνεύμα του Άι Βασίλη – Δυο ώρες παιγνίδι και διασκέδαση με  Κλόουν 

•Πέμπτη 30  Δεκεμβρίου 2021, στην Πλατεία Πλατανιά  και ώρα 14:00 
Marmitas Xmas Edition ft. Μαρία Μανουσάκη και Circus revolution show by Daedalus Academy

•Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022, στο Ενοριακό Κέντρο Συριλίου  και ώρα 11:30 Στο Πνεύμα του Άι Βασίλη – Δυο ώρες παιγνίδι και διασκέδαση τον Κλόουν

•Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022, στην Πλατεία Βατολάκκου  και ώρα 17:30 Παράσταση του Ξωτικού από τον Βόρειο Πόλο

•Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022, στη  Ορθόδοξη Ακαδημία Κρητης, στο  Κολυμβαρι και ώρα 17:00 Υποδοχή νέου έτους και βράβευση νεοεισαχθέντων φοιτητών, από το Δήμο Πλατανιά, με την χορηγία της ΑΝΕΚ LINES – BLUΕ STAR FERRIES 
Η εκδήλωση θα μεταδίδεται από το διαδικτυακό κανάλι της ΟΑΚ στο YouTube    

Παράλληλα και για όλες τις μέρες   ο Δήμος Πλατανιά χαρίζει μουσικές – σε εορταστικό κλίμα – από τις κεντρικές πλατείες, στις Δημοτικές Ενότητες του 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook