Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο χωρίς να της έχουν διαγνώσει το πρόβλημα όπως υποστηρίζει και την ίδια μέρα πήγε σε ιδιωτική κλινική και της είπαν ότι έχει σκωληκοειδίτιδα

Τη δυσάρεστη εμπειρία με την υγεία της περιγράφει στο Flashnews.gr μια Χανιώτισσα η οποία καταγγέλλει ότι χρειάστηκε να πάει σε ιδιωτική κλινική για να της διαγνώσουν αμέσως το πρόβλημα που δεν μπορούσαν να εντοπίσουν στο νοσοκομείο Χανίων.

Η γυναίκα η οποία έχει επίσης καταθέσει επώνυμα και εγγράφως το περιστατικό και τα καταγγελλόμενα στο νοσοκομείο Χανίων, αναφέρει ότι στις 29/11 παρουσίασε οξύ πόνο στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα για περίπου 20 λεπτά να μην μπορεί να κινηθεί καν. “Αφού μου πέρασε ο ακραίος πόνος αλλά εξακολουθούσα να έχω έντονο πόνο, πήγα στα επείγοντα περιστατικά του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων”, αναφέρει η Χανιώτισσα.

Την έβαλαν σε κρεβάτι και της πήραν ιστορικό για να προχωρήσουν στις απαραίτητες εξετάσεις. Της έκαναν αιματολογικές εξετάσεις, ακόμα και γυναικολογικές, β-χοριακή, ακτινογραφία θώρακος και κοιλιάς, υπέρηχο κάτω κοιλίας και γυναικολογικό υπερηχογράφημα.

Ενώ όπως υποστηρίζει η ίδια της βρήκαν στον υπέρηχο, υγρό στον δουγλάσειο χώρο και ενώ ο γυναικολόγος διαβεβαίωσε ότι ο πόνος δεν προκαλείται από γυναικολογικό πρόβλημα, την ενημέρωσαν ότι μάλλον είχε κολικό εντέρου. Οι υπόλοιπες εξετάσεις δεν είχαν δώσει ευρήματα.

Παρόλα αυτά, της έκαναν εισαγωγή στις 30/11 στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου. Της έκαναν αξονική τομογραφία που βγήκε καθαρή και της ξαναέκαναν γυναικολογικό υπέρηχο που και πάλι δεν έδειξε κάποιο εύρημα. “Κατά τις 13:00 με ενημερώνουν ότι πιθανόν δεν είναι σκωληκοειδής, η αξονική βγήκε καθαρή και ότι θα με κρατήσουν λίγες μέρες ακόμα να παρακολουθήσουμε την πορεία της υγείας μου.” Η γυναίκα τους ενημέρωσε ότι θέλει να πάρει εξιτήριο με δική της υπογραφή όπως και έγινε. 

Το εξιτήριο του νοσοκομείου

Την ίδια μέρα η γυναίκα απευθύνθηκε σε ιδιωτική κλινική. «Όταν ξεκίνησε την εξέταση ο γιατρός και με ακούμπησε απαλά στη σκωληκοειδή εγώ τινάχτηκα. Ζήτησε να ετοιμάσουν αμέσως το χειρουργείο για σκωληκοειδίτιδα». 

Το εξιτήριο της ιδιωτικής κλινικής

Όπως αναφέραμε πέρα από την καταγγελία στο Flashnews.gr, η γυναίκα προχώρησε και σε γραπτή αναφορά του περιστατικού επωνύμως στο νοσοκομείο Χανίων.

Δείτε τι αναφέρει λεπτομερώς η ίδια:

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook