Το Shopcade είναι μια εφαρμογή στο Facebook όπου μπορείς να περιηγηθείς σε περίπου 40 εκατομμύρια προϊόντα από 20.000 διαφορετικά brands. Προς το παρόν οι online αγορές αφορούν κατοίκους Αγγλίας και Αμερικής.


Μέσα από την εφαρμογή μπορείς να δημιουργείς λίστες με τα αγαπημένα σου προϊόντα και να ψωνίζεις μέσα από τα Shopcades άλλων χρηστών κερδίζοντας επιπλέον χρήματα. Το ίδιο συμβαίνει και όταν οι χρήστες αγοράζουν μέσα από το δικό σου Shopcade.

\"https://www.facebook.com/app_full_proxy.php?app=146872648703868&v=1&size=o&cksum=dc54e9b7ca5ba89e46fa53ed58e641fe&src=https%3A%2F%2Fs3-eu-west-1.amazonaws.com%2Fscassets%2Fshopcade-stores.jpg\"

Επιπλέον η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να:

1. Να βλέπουν ποια προϊόντα και ποια Shopcades είναι τα πιο δημοφιλή στις διάφορες κατηγορίες ανάμεσα σε φίλους ή σε ολόκληρο το community σε πραγματικό χρόνο.

2. Να βλέπουν ποια προϊόντα γίνονται shared από φίλους και να τα φιλτράρουν ανά κατηγορία ή brand.

3. Να βλέπουν συστάσεις για τα προϊόντα βασισμένες στα likes

4. Να δημιουργούν personalized URLS με τα δικά τους Shopcades και να μπορούν να τα κάνουν embed σε άλλα social networks ή σε blogs.

\"http://www.thenextwomen.com/sites/default/files/Nathalie.jpg\"Η Nathalie Gaveau (Founder and Chief Executive Officer) δήλωσε: Το Shopcade αξιοποιεί την δύναμη του Facebook τόσο για το όφελος των καταναλωτών όσο και των brands. Μετατρέπει το Social Network σε Social Shopping Network αφού επιτρέπει σε 800 εκατομμύρια “socially connected” ανθρώπους να αγοράζουν και να μοιράζονται προϊόντα, αλλά κυρίως να επιβραβεύονται χρηματικά γι αυτή τους την δράση και αλληλεπίδραση.

Τη δύναμη την έχουν οι ίδιοι καταναλωτές!


(gugoo)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook