Στο πένθος έχει βυθιστεί το Ηράκλειο για τον αδόκητο χαμό του 38χρονου Μανώλη Λουμπάκη που έφυγε από την ζωή με την οικογένεια του να δίνει την έγκριση για την δωρεά των οργάνων του προχωρώντας σε μια γενναία και θαρραλέα απόφαση.

Ο 38χρονος Μανώλης υπέκυψε στα τραύματα του μετά από έναν μήνα μεγάλης μάχης στην ΜΕΘ μετά το τροχαίο που είχε στις αρχές του Δεκέμβρη. Ο Μανώλης Λουμπάκης, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, που είχε μεγάλη αγάπη για τις μοτοσυκλέτες και τους αγώνες μότο – κρος συγκρούστηκε στην περιοχή των ΤΕΙ Ηρακλείου με διερχόμενη μηχανή με αποτέλεσμα να θεωρείται κλινικά νεκρός. 

Μέσα στο πένθος και την οδύνη για τον θάνατο του δικού τους ανθρώπου, η οικογένεια του Μανώλη πήρε την μεγάλη απόφαση, με το δικό του αντίο να δώσει ζωή σε συνανθρώπους μας προχωρώντας σε δωρέα οργάνων. Ο Μανώλης νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ και οι γονείς του με την σύζυγο του αποφάσισαν να δοθούν η καρδιά του που θα μεταφερθεί στο Ωνάσειο Καρδιοχειουργικό Κέντρο και τα νεφρά του στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών. 

Το σοκαριστικό τροχαίο έγινε στον δρόμο που οδηγεί στα ΤΕΙ Ηρακλείου σε πολύ κοντινή απόσταση από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και σχεδόν μπροστά στα μάτια των δικών του ανθρώπων καθώς εκεί ήταν το σπίτι του. Το τελευταίο αντίο στον Μανώλη θα γίνει στις 13.30 το μεσημέρι της Δευτέρας στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Κρουσώνα του Δήμου Μαλεβιζίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook