Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ενώνει δυνάμεις με τον Προμηθέα Πατρών για βοήθεια προς μία μητέρα τριών παιδιών, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Διαβάστε όσα αναφέρει στο δελτίο Τύπου ο ΝΟΧ:

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο πνεύμα των ημερών και δείχνοντας για μια ακόμα φορά το κοινωνικό του πρόσωπο αποφάσισε να ενεργοποιήσει έναν εντελώς πρωτόγνωρο μηχανισμό προκειμένου να συμβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην βοήθεια προς μία μητέρα τριών παιδιών η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να μεταβεί άμεσα στο εξωτερικό προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Τα αντανακλαστικά των συμπολιτών μας σε τέτοιου είδους καλέσματα έχουν επανειλημμένως ενεργοποιηθεί, αφήνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ειδικότερα, αυτή την φορά ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων σε συνεργασία με τον οργανισμό που διαχειρίζεται το ηλεκτρονικό site δημοπρασιών www.charityidols.com, διαθέτει σε δημοπρασία για τις επόμενες 5 ημέρες σημαντικές προσφορές με προσωπικά αθλητικά αντικείμενα υψηλής συναισθηματικής αξίας καταξιωμένων αθλητών που πέρασαν ή βρίσκονται ως σήμερα στην αγκαλιά του Ναυτικού Ομίλου. Η άμεση και δυναμική ανταπόκριση τους στην πρόσκληση μας αποδεικνύουν για άλλη μια φορά το ήθος τους, αλλά και τις κοινωνικές τους ευαισθησίες.

Επίσης σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια του Ναυτικού Ομίλου έχουμε τη χαρά και την τιμή να είναι δίπλα μας μία ομάδα από το χώρο της κορυφαίας ελληνικής λίγκας στο μπάσκετ, ο διάσημος, Προμηθέα Πατρών, που από την πρώτη στιγμή επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον προσφέροντας άμεσα για δημοπράτηση προσωπικά είδη καταξιωμένων διεθνών αθλητών του, αλλά και μία μπάλα υπογεγραμμένη απ’ όλους τους παίκτες της ομάδας.

«Θέλουμε να ευχηθούμε χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο», δήλωσε αρχικά σε συνέντευξη Τύπου που παρατέθηκε την Τρίτη στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, ο πρόεδρος, Δημήτρης Λειψάκης, σημειώνοντας στη συνέχεια τα εξής: «Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων δείχνει για μια ακόμη φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, όπως το έχει αποδείξει εμπράκτως πολλές φορές κατά το παρελθόν. Ο στόχος μας είναι η ενίσχυση μίας Χανιώτισσας μητέρας τριών παιδιών η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να μεταβεί άμεσα στο εξωτερικό προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Είναι αδελφή αθλητή του Ομίλου μας και η απόφαση για την κίνηση αυτή πιστοποιήθηκε στο Δ.Σ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, αυτούς που “μεγάλωσαν” στο κολυμβητήριο μας και σήμερα μεγαλουργούν σε άλλες πισίνες, οι οποίοι προσφέρουν προσωπικά τους είδη μεγάλης και σημαντικής αξίας σε δημοπρασία», τόνισε με έμφαση ο κ. Λειψάκης, ο οποίος στη συνέχεια στάθηκε στην αρωγή της ομάδας μπάσκετ του Προμηθέα.

«Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Προμηθέα Πατρών ο οποίος ανταποκρίθηκε κατευθείαν στο κάλεσμα, μια ομάδα που θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν ανήκει στον υγρό στίβο κι όμως επέδειξε μεγάλη ευαισθησία. Αυτή η ευκαιρία μάλιστα μέσω της συνεργασίας που υπήρξε μεταξύ ημών και του Προμηθέα Πατρών μας δίνει τη δυνατότητα, έχοντας υπάρξει ήδη κάποιες πρώτες κινήσεις, για να γίνει αδελφοποίηση μεταξύ των δύο σωματείων. Θέλουμε να καλέσουμε τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες, να ευαισθητοποιηθούν και ν’ αγοράσουν αυτά τα είδη προκειμένου να μαζευτούν τα χρήματα και να διατεθούν στη δοκιμαζόμενη μητέρα», ήταν η τοποθέτηση που έγινε από τον κ. Λειψάκη.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν οι εξής αθλητές και αθλήτριες:

• Σκουμπάκης Δημήτρης και Μυλωνάκης Μανώλης από το χώρο της υδατοσφαίρισης.
• Ντουντουνάκη Αννα και Παπαστάμος Απόστολος από την κολύμβηση.
• Ζουζούνη Βιολέτα και Κρομμυδάκη Ιφιγένεια από την καλλιτεχνική κολύμβηση.
• Τσουρουνάκης Αντώνης από το άθλημα της τεχνικής κολύμβηση.

Η ομάδα του Προμηθέα Πατρών θα διαθέσει φανέλες των παικτών που συμμετέχουν και στην Εθνική μας ομάδα, όπως των Γκίκα, Αγραβάνη, Γιαννόπουλου και Ρουγκαβόπουλου υπογεγραμμένες από τον καθένα ξεχωριστά, καθώς και μία μπάλα μπάσκετ στην οποία έχει υπογράψει όλη η ομάδα.

Στη συνέχεια ακολούθησε η τοποθέτηση από τον έφορο τεχνικής κολύμβησης, Γιάννη Χίνο, ο οποίος επεσήμανε τα εξής: «Η πολύ σημαντική πρωτοβουλία που πήρε το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η άμεση ανταπόκριση καταξιωμένων αθλητών του Ομίλου μας και του Προμηθέα μας δημιουργούν την τεράστια υποχρέωση να καλέσουμε όλους τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες, να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια, καταβάλλοντας το μέγιστο δυνατό ποσό. Θέλουμε να καταφέρουμε να μαζέψουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσό ούτως ώστε να συμβάλουμε ουσιαστικά σε αυτή την πολύ μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, μια προσπάθεια που θέλουμε να γίνει η αφετηρία γι’ ανάλογες στο μέλλον. Τα Χανιά, οι Χανιώτες και οι Χανιώτισσες έχουν αποδείξει πολλές φορές την ευαισθησία τους και πιστεύουμε ότι ημέρες που είναι θα το αποδείξουν για μια ακόμα φορά ότι μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο», κατέληξε ο κ. Χίνος.

Σε αυτό το κάλεσμα που προέκυψε, είναι πολύ σημαντικό ότι δύο παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού αθλητισμού, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων από το χώρο του υγρού στίβου και η ομάδα του Προμηθέα Πατρών, που αποτελεί κόσμημα για το ελληνικό μπάσκετ, ουσιαστικά ενώνουν τις δυνάμεις τους. Θα είναι πολύ σημαντικό οι Χανιώτες, οι Χανιώτισσες, αλλά και όχι μόνο, ν’ αγκαλιάσουν την πρωτοβουλία που έχει παρθεί και να πάρουν μέρος στη δημοπρασία, αποκτώντας σημαντικά αντικείμενα από διάσημους Ελληνες αθλητές και αθλήτριες, συμμετέχοντας πάνω απ’ όλα στη στήριξη μιας Χανιώτικης οικογένειας στη δοκιμασία που περνά.

Σας καλούμε αυτές τις γιορτινές ημέρες ν’ αποκτήσετε τα αντικείμενα υψηλής συναισθηματικής αξίας των παρακάτω αθλητών καταβάλλοντας το μέγιστο δυνατό τίμημα μέσα από το site https://www.charityidols.com/el/

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook