Έκκληση του Βουλευτή Χανίων σε φορείς και πολίτες

Με δήλωσή του ο βουλευτής Χανίων ΝΔ Βασίλης Διγαλάκης καλεί τους φορείς να περιορίσουν τις δημόσιες εκδηλώσεις για να περιοριστεί η υπερμετάδοση του κορωνοϊού και να διαφυλαχτεί η δημόσια υγεία.

Αναλυτικά ο κ. Διγαλάκης αναφέρει:

«Τρεις μέρες μετά τη δημόσια παρέμβαση και προτροπή μου προς τους θεσμικούς φορείς και τους πολίτες των Χανίων για την τήρηση των μέτρων και τον περιορισμό των συναθροίσεων που ενέχουν τον κίνδυνο υπερμετάδοσης του κορονοϊού, δυστυχώς στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων έχουμε ραγδαία αύξηση κρουσμάτων, σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ελλάδα.

Έχω επικοινωνήσει με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, τον Δήμαρχο Χανίων, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χανίων και την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων με σκοπό να ληφθούν οι απαραίτητες πρωτοβουλίες περιορισμού των δημόσιων εκδηλώσεων, στις οποίες εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας, ώστε να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία στην πόλη μας.

Τα Χανιά είναι αναμφισβήτητα πολύ όμορφα στολισμένα, ο κόσμος έχει ανάγκη να βγει, να περπατήσει, να επισκεφθεί τα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας, οι επιχειρήσεις των Χανίων πρέπει να στηριχθούν από τους πολίτες, αλλά ας κρατήσουμε το μέτρο. 

Θα επαναλάβω αυτό που ζήτησα και στην προηγούμενη δημόσια παρέμβασή μου:

Ας γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, αξιοποιώντας την ελευθερία που μας έδωσε το εμβόλιο, με βόλτα στην πόλη, γιορτινά ψώνια, μαζί με τις οικογένειες και τους αγαπημένους μας, τηρώντας τα αναγκαία μέτρα προστασίας.

Ας πλειοδοτήσουμε στην τήρηση των μέτρων, στην υπεύθυνη στάση, στη διαφύλαξη αυτών που έχουμε κερδίσει και όχι στη διοργάνωση μαζικών εορτασμών.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook