Ανήσυχος καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ήταν στο κρατητήριο της  Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης ο γνωστός παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στις Αρχές υποστήριξε ότι τα επίμαχα βίντεο για τα οποία διώκετε τα ανέβασε πριν από χρόνια και τα κατέβασε αμέσως. Ωστόσο, όπως είπε, κάποιοι πρόλαβαν να τα κατεβάσουν και να τα αναρτήσουν εκ νέου σε σελίδες σεξουαλικού περιεχομένου. 

Όπως ανέφερε η πλευρά Παναγιωτόπουλου θα βοηθήσει τις Αρχές στην έρευνά της, προσθέτοντας ότι είναι σίγουρη ότι  δεν πρόκειται να βρεθεί ύποπτο υλικό στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του και τα κινητά του τηλέφωνα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε στις Αρχές  λίγο πριν τις 16.00 το απόγευμα της Τετάρτης. Φτάνοντας στο Αστυνομικό Μέγαρο τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς ήταν: «Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλος αυτός ο ντόρος. Δεν έχω αναρτήσει ποτέ μου βίντεο, τα είχα αυτά τα βίντεο στο παρελθόν, αλλά δεν τα έχω στην κατοχή μου». Λίγες ώρες μετά την παράδοσή του στην αστυνομία μέσω του κ. Γιώργου Δακουρά που τον εκπροσωπεί τόνισε ότι έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των αρχών για την διευκόλυνση των ερευνών και παράλληλα ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.  

Με χειροπέδες στο σπίτι του

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης οι αστυνομικές Αρχές, μαζί με τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα έφτασαν στο σπίτι του προκειμένου να γίνει παρουσία του ο έλεγχος των ηλεκτρονικών του συσκευών.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μπήκε στο σπίτι του δεμένος με χειροπέδες και παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, οι αστυνομικοί συνέλεξαν όλα εκείνα τα στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να πραγματοποιήσουν την έρευνά τους. Οι αστυνομικοί εξέτασαν ηλεκτρονικά τηλέφωνα,  υπολογιστές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές για να διαπιστώσουν πόσα και ποια βίντεο στα οποία εμφανίζονται πρώην σύντροφοί του σε προσωπικές τους στιγμές έχει αναρτήσει σε ιστοσελίδες με σεξουαλικό περιεχόμενο, ή είχε στην κατοχή του. Στόχος των αρχών, είναι να συλλέξουν ακόμα και αρχεία τα οποία μπορεί ο ίδιος να έχει διαγράψει από τις ηλεκτρονικές του συσκευές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook