Με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χανίων (αλλά και της ΠΑΕ Χανιά) Αντώνη Ροκάκη συναντήθηκε η διοίκηση του ΝΟΧ.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενίσχυση της Χανιώτισσας μητέρας η οποία πρέπει να υποβληθεί το προσεχές διάστημα σε σοβαρή εγχείριση στο εξωτερικό.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ είναι η εξής:

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χανίων, Αντώνη Ροκάκη, είχαν την Τετάρτη (22/12) πρόεδρος και έφορος τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Δημήτρης Λειψάκης και Γιάννης Χίνος αντίστοιχα. Σκοπός της συζήτησης ήταν το θέμα της ενίσχυσης της Χανιώτισσας μητέρας η οποία πρέπει να υποβληθεί το προσεχές διάστημα σε σοβαρή εγχείρηση στο εξωτερικό.

Μετά την πρωτοβουλία και τις ανακοινώσεις που έγιναν από τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, ο οποίος συμπράττει όπως έχει γίνει γνωστό με τον Προμηθέα Πατρών, ακολουθεί μία συνάντηση αυτή τη φορά με τον επικεφαλής του Επιμελητηρίου Χανίων. Αυτό που τονίστηκε προς τον κ. Ροκάκη είναι η κρισιμότητα του θέματος ενώ του επισημάνθηκε πως με το θεσμικό ρόλο που διαθέτει να συμβάλλει ει δυνατό στο να μπορέσουν οι χανιώτικες επιχειρήσεις να δείξουν την ευαισθησία τους εμπράκτως.

Ο κ. Ροκάκης αντιλήφθηκε το θέμα και δήλωσε πρόθυμος να κινητοποιήσει τις επιχειρήσεις προκειμένου στο μετρό που η καθεμία έχει τη δυνατότητα, καθότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη, να μπορέσει να βοηθήσει.

Η συνάντηση με τον Αντ. Ροκάκη έγινε σε πολύ καλό κλίμα ενώ εκφράστηκε η ευχή να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για τη χειρουργική επέμβαση της δοκιμαζόμενης μητέρας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook