Στο ένα τροχαίο μετά το άλλο έτρεχαν διασώστες του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή

Τελευταία ενημέρωση 10:15

Ήταν περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, όταν ένας οδηγός δικύκλου έχασε τον έλεγχο του οχήματος του σε παράδρομο της Εθνικής Οδού στο Ρέθυμνο με αποτέλεσμα να τραυματισθεί.

Μισή ώρα μετά, ένας ακόμη οδηγός δικύκλου 39 ετών, τραυματίστηκε όταν έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στο Μπεντεβή Ηρακλείου.

Περίπου στις 2:00  προκλήθηκε ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα όταν κάτω από άγνωστες αιτίες συγκρούστηκαν δύο ΙΧ αυτοκίνητα στις Γούρνες Τεμένους με αποτέλεσμα να διακομισθούν στο Νοσοκομείο ένας άντρας 43 και μια γυναίκα 41 ετών.

Μετά από μια σχεδόν ώρα, συνέβη νέο τροχαίο στην Ανάληψη Ηρακλείου, με αυτοκίνητο και με αποτέλεσμα να τραυματισθούν πολύ ελαφρά δύο νέοι, μια γυναίκα 20 και ένας άντρας 24 ετών, οι οποίοι ευτυχώς δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν σε Νοσοκομείο.

Λίγο πριν τις 8 το πρωί της Κυριακής νέο τροχαίο σημειώθηκε σε δρόμο κοντά στην Σχολή Ασωμάτων, στο Ρέθυμνο με εγκλωβισμό ενός ατόμου σε αυτοκίνητο. Ένας 20χρονος απεγκλωβίστηκε και διακομίσθη στο Νοσοκομείο με ορθοπεδικά τραύματα.

Επίσης λίγο μετά τις 9 το πρωί στην οδό Ούλωφ Πάλμε του Ηράκλείου τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά οδηγός μηχανής όταν έχασε τον έλεγχό της με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook