Οι πληροφορίες λένε ότι η Apple προετοιμάζει το έδαφος για την μετάβαση στο καθεστώς της παύσης χρήσης φυσικών καρτών SIM στα iPhone.

Οι φήμες θέλουν την Apple να χρησιμοποιεί αποκλειστικά την τεχνολογία eSIM από τα iPhone που θα κυκλοφορούν από τον Σεπτέμβριο 2022 και έπειτα. Αρχικά, αυτό είχε ειπωθεί για το iPhone 15 Pro, αλλά δεν αποκλείεται να είναι ο κανόνας για όλα τα μοντέλα της εταιρείας.

Οι πληροφορίες που φέρνουν στο φως της δημοσιότητας διάφοροι leaksters, λένε ότι η Apple έχει ξεκινήσει από τώρα τις επαφές με αρκετούς παρόχους στις ΗΠΑ, προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για την μετάβαση στο καθεστώς της παύσης χρήσης φυσικών καρτών SIM στα iPhone. Παρόμοια πολιτική έχει ξεκινήσει ήδη να εφαρμόζει η Apple σε iPhone 13 που πωλούνται στα Apple Stores ή μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος στις ΗΠΑ.

Εκτιμάται ότι κάποια από τα μοντέλα του iPhone 14 θα έχουν αποκλειστική χρήση της τεχνολογίας eSIM, ενώ αρχικά είχε σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη κίνηση της Apple θα γίνει από το μοντέλο iPhone 15 και έπειτα. Οι περισσότερες πηγές, πάντως, συμφωνούν ως προς το ότι οι μεγαλύτερες αλλαγές αναμένονται από τον Σεπτέμβριο του 2022 και έπειτα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook