Παρουσία του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού, πραγματοποιήθηκε σήμερα (4/1), η τελετή  παράδοσης – παραλαβής της προεδρίας στο τοπικό συμβούλιο Βραχασίου.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, υπογράφοντας το σχετικό πρωτόκολλο δήλωσε μεταξύ άλλων : ¨ Η περίοδος που διανύσαμε, χαρακτηρίστηκε από την δυνατότητα επικοινωνίας και επαφής με τους δημότες, προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματα και να προταθούν λύσεις σ΄ αυτά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, άμεσα ολοκληρώνεται το συμβόλαιο αγοράς του οικοπέδου για τον Βιολογικό του Σισίου καθώς και οι θέσεις των αντλιοστασίων, η δημιουργία αξιοπρεπούς ιατρείου, η διαδικασία για την λειτουργία παιδικού σταθμού στο Σίσι καθώς και η ολοκλήρωση του γηπέδου.

Η Δημοτική Αρχή, στο διάστημα που διέρρευσε ήταν παρούσα , σε όποιο ζήτημα ανέκυπτε , δείχνοντας στους κατοίκους ότι αξίζει τον κόπο να συνεργαζόμαστε και μέσα από την συνεργασία αυτή να πετυχαίνουμε τα καλύτερα για τον τόπο.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου ευχαριστώντας τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Κων/νο Κυβερνητάκη,  για την γόνιμη συνεργασία, διαβεβαίωσε τον νέο πρόεδρο ότι η δημοτική αρχή θα είναι παρούσα, προκειμένου να συνδράμει στην υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Βραχασίου κ. Κων/νος Κυβερνητάκης, επιχειρώντας έναν σύντομο απολογισμό, από την ανάληψη των καθηκόντων του, εξέφρασε τις ευχαριστίες του,στον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου καθώς και στους συνεργάτες του Δήμου,για την συνεργασία και την υλοποίηση του Τεχνικού Προγράμματος Έργων, ευχόμενος στο νέο πρόεδρο καλή συνέχεια και ευδόκιμη συνεργασία .

Ο πρόεδρος της κοινότητας Βραχασίου, κ. Γιάννης Κυριακάκης, ευχόμενος για την περίοδο των εορτών και ευχαριστώντας την Δημοτική Αρχή καθώς και τον πρόεδρο της κοινότητας για την ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων , δήλωσε ότι με γνώμονα την συλλογικότητα, θα συνεχίσει να προσφέρει όπου και όποτε του ζητηθεί.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Αγίου Νικολάου κ.κ. Μανόλης Λεμπίδης, Θωμάς Χαριτάκης καθώς και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου κ. Μ. Σφυράκη και Μ. Σουλαδάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook