Όταν ο Mitch Hunter έβγαινε στο δρόμο έβλεπε τα παιδιά να τρομάζουν και να κρύβονται και αποφάσισε να υποβληθεί σε σειρά πλαστικών χειρουργικών εγχειρήσεων, ώστε το δικό του παιδί να μην κάνει το ίδιο.

Ο Hunter, πρώην στρατιώτης υπέστη πολύ σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο του όταν έσωσε μία γυναίκα από το αυτοκίνητό της όπου είχε προκληθεί πυρκαγιά πριν από 10 χρόνια κατά τη διάρκεια τροχαίου ατυχήματος, στο οποίο ενεπλάκη και αυτός. Κατάφερε να βγάλει τη γυναίκα και κεραυνοβολήθηκε από έναν πυλώνα φωτισμού τάσεως 10.000 βόλτ!

\"http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/11/25/article-0-0EEE859300000578-452_634x355.jpg\"

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε το μαρτύριό του. Οι πόνοι ήταν φρικτοί και έμεινε για πολλούς μήνες στο νοσοκομείο. Όταν απέκτησε με τη σύζηγό του παιδί, αποφάσισε να αλλάξει την εικόνα του προσώπου του. Έτσι, όταν η χειρουργική ομάδα κλινικής της Βοστόνης του πρότεινε να υποβληθεί σε μία σειρά επεμβάσεων εκείνος δεν έκανε δεύτερη σκέψη και είπε το \’\’ναι\’\’.

Έγιναν 20 εγχειρήσεις και οι γιατροί πήραν μοσχεύματα από όλα τα σημεία του σώματός του για να αναπλάσουν το πρόσωπο. Είναι νωρίς για να νιώθει τα αγγίγματα στα μάγουλα και στα χείλη του, αλλά σύντομα θα συνηθίσει τις αλλαγές.

 Πλέον ο Mitch Hunter μπορεί να κρατάει στα χέρια του τον γιο του χωρίς να φοβάται ότι θα τον τρομάξει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook