Μια νέα “λογική” εντάσσει (ίσως και από εκνευρισμό για τις εξελίξεις στην εκπαίδευση) ο διευθυντής της Β’ βάθμιας εκπαίδευσης Νομού Χανίων κ. Εμμανουήλ Τζανάκης.

-Τελευταία ενημέρωση: 17:45-

Επί της ουσίας, ο κ. Τζανάκης απαγόρευσε σε δημοσιογράφο που ανήκει στο “δυναμικό” του Flashnews.gr να τραβήξει βίντεο με την τοποθέτηση-απάντησή του απέναντι στους εκπαιδευτικούς που διαμαρτύρονταν σήμερα Δευτέρα (10/1) στα γραφεία της Β’ βάθμιας για το άνοιγμα των σχολείων.

Μάλιστα, η σχετική απαγόρευσή του συνεχίστηκε, παρά το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος του επέδειξε την σχετική δημοσιογραφική κάρτα, ενώ ο ίδιος αιτιολόγησε την άποψή του λέγοντας ότι “δεν έχουμε συστηθεί”.

Σημειώνεται, ότι ο δημοσιογράφος του Flashnews.gr παρέμεινε στον χώρο της Β’ βάθμιας αναμένοντας την απάντηση του κ. Τζανάκη προς τους εκπαιδευτικούς, διότι, ήδη είχε καταγράψει τις απόψεις των διαμαρτυρόμενων εκπαιδευτικών και για την πληρότητα του ρεπορτάζ επιθυμούσε να έχει και την άποψη-απάντηση του κ. Τζανάκη κάτι που όμως, ο ίδιος απέτρεψε!

Δεν θα επιμείνουμε σε περαιτέρω σχολιασμό, απλά αυτή η πρωτοφανής αντίδραση ενός επίσημου φορέα, ενός πολύ ευαίσθητου τομέα όπως η εκπαίδευση καλό είναι να μην επαναληφθεί και να μη βρει μιμητές.

Επίσης, επισημαίνεται στον κ. Τζανάκη ότι μεταξύ των υποχρεώσεών του είναι να διευκολύνει το έργο των ΜΜΕ στην κάλυψη του ρεπορτάζ.

Πάντως, το απόγευμα ο κ. Τζανάκης ήρθε σε επικοινωνία με το Flashnews.gr, δόθηκαν οι απαιτούμενες εξηγήσεις, απέδωσε το συμβάν σε σύγχυση, καθώς και η ημέρα ήταν αρκετά δύσκολη και το ζήτημα θεωρείται “λήξαν” και από τις δύο πλευρές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook