Μετά από περίπου 8 χρόνια ο Αλέξης Σελινιωτάκης επιστρέφει στην Επισκοπή, για να την ενισχύσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Παναχαϊκή, στην οποία ήταν βασικό στέλεχος ως κεντρικός αμυντικός, θέση στην οποία διακρίθηκε και με τη φανέλα του Διαγόρα Ρόδου στη Super League 2.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής είναι η εξής:

Ένα νέο γνώριμο πρόσωπο επιστρέφει στην Επισκοπή μας έπειτα από σχεδόν 8 χρόνια. Ο λόγος για τον Αλέξη Σελινιωτάκη, τον 32χρονο στόπερ και αμυντικό χαφ που “φόρτωσε” με εμπειρίες την καριέρα του και έρχεται σε μια ώριμη ηλικία για να βοηθήσει την ομάδα μας.
Η ανακοίνωση:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή του ποδοσφαιριστή Αλέξη Σελινιωτάκη. Ο Χανιώτης αμυντικός χαφ και στόπερ, είναι 32 χρονών (έχει γεννηθεί στις 10 Ιουλίου του 1989), έχει ύψος 1.89μ. και έρχεται για να βοηθήσει την ομάδα μας ως το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους.
Το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε από τον ΑΟ Χανιά όπου αγωνίστηκε και στη μεγάλη ομάδα ως το καλοκαίρι του 2012 (σ.σ. το 2010 κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Δ” Εθνική). Προηγουμένως είχε πάρει μεταγραφή σε ηλικία 15 χρονών για τρία χρόνια (2004-07) στον Πλατανιά (Δ’ Εθνική).
Στην Επισκοπή αγωνίστηκε δύο σεζόν, το 2012-13 στη Football League2 (τότε Γ’ Εθνική) κατακτώντας την 4η θέση όπου και κέρδισε την άνοδο στη FL. Στην τότε Football League (σημερινή SL2) τερμάτισε με την Επισκοπή στην 11η θέση.
Από τη σεζόν 2014-15 επέστρεψε στον Κισσαμικό (Γ’ Εθνική) όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Με τον Κισσαμικό αγωνίστηκε ως το 2017. Ωστόσο επί της ουσίας, δεν έφυγε ποτέ από εκεί αφού προέκυψε η συγχώνευση με τον ΑΟ Χανιά όπου και αγωνιζόταν ως το 2020. Έκτοτε για έναν χρόνο έπαιξε στον Διαγόρα (SL2) και το τελευταίο εξάμηνο στην Παναχαϊκή (Γ’ Εθνική).

Ο Αλέξης Σελινιωτάκης μετράει συνολικά 122 συμμετοχές στη δεύτερη τη τάξη εθνική κατηγορία έχοντας σημειώσει και 1 τέρμα.
Η ομάδα μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές όσο και ατομικές επιτυχίες”.

Αλ. Σελινιωτάκης: “Η Επισκοπή είναι στην καρδιά μου”
Ο έμπειρος Χανιώτης ποδοσφαιριστής μίλησε με όμορφα λόγια για την επιστροφή του στην ομάδα μας αναφέροντας τα παρακάτω:

“Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά στην Επισκοπή, σε μια ομάδα που σίγουρα βρίσκεται στην καρδιά μου. Είναι μια ομάδα από την Κρήτη με ό,τι σημαίνει αυτό. Θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και η ομάδα να αναρριχηθεί σε ψηλότερες βαθμολογικές θέσεις.
Προέχει να έχουμε όλοι την υγεία μας και φυσικά να δουλέψουμε πολύ στο γήπεδο.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook