Θρήνος στην πανεπιστημιακή κοινότητα της Κρήτης

Φοιτητής στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, ήταν το νέο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τη Δευτέρα στην Πιερία.

Στο τραγικό δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους συνολικά 3 νέοι από τους 5 που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο το οποίο εξετράπη της πορείς του και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες και στύλο φωτισμού.

Από τη σφοδρή πρόσκρουση έχασαν τη ζωή τους δυο 21χρονοι και μια 22χρονη. Το ένα από τα αδικοχαμένα παιδιά φοιτούσε στο ΕΛΜΕΠΑ Κρήτης.

Η πρυτανεία του ΕΛΜΕΠΑ εξέδωσε την ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση:

“Οι Πρυτανικές Αρχές και ολόκληρη η ακαδημαϊκή κοινότητα εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον τραγικό θάνατο του φοιτητή Θεόδωρου Γουβαντζιδάκη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τη Δευτέρα (10/01/2022) στην Πιερία.

Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και οδύνη για την ξαφνική και πρόωρη απώλεια του Θοδωρή, ενός νέου ανθρώπου με όνειρα, ο οποίος ήταν φοιτητής του Τμήματος.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.”

πηγή φωτο: policenews.eu

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook