Τα Χανιά κόντρα σε απουσίες, καιρικές και γηπεδικές συνθήκες, σπατάλησαν μία μοναδική ευκαιρία για νίκη στην έδρα του Διαγόρα Ρόδου (2-2).

Σε ένα παιχνίδι που έγινε υπό συνεχή βροχόπτωση και σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο τα Χανιά χωρίς ουσιαστικά να απειληθούν βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ. Η πρώτη περίπτωση ήταν με φάουλ του Ζούνη στο 24’. Από την άλλη μετά την ισοφάριση με τον Μπαΐροβιτς στο 38’, χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για το 1-2.

Κόκκινη και πέναλτι στο ντεμπούτο του για τον Φόμπι, πριν καλά-καλά μπει στο παιχνίδι, καθώς χρεώθηκε με παράβαση από τον διαιτητή Λάμπρου, στη φάση όπου ο Μπαστιάνος έκανε το 2-1 στο 66’.

Με πέναλτι (και αποβολή Τοπάλ, με δεύτερη κίτρινη) ισοφάρισαν τα Χανιά στο 86’ με τον Βασιλόγιαννη.

Οι φάσεις του αγώνα
11′ Σουτ του Σινγκ μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Κουτζαβασίλης.
24′ ΓΚΟΛ: Ο Ζούνης με εκτέλεση φάουλ ανοίγει το σκορ (1-0).
32′ Σουτ του Παναγιωτούδη μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Μπίντσης.
37′ Σουτ του Μπαστιάνου άουτ.
38′ ΓΚΟΛ: Από ωραία κάθετη πάσα του Βάρκα ο Μπαΐροβιτς με εξαιρετικό τελείωμα (σουτ) από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή ισοφαρίζει (1-1).
43′ Μεγάλη ευκαιρία από σέντρα του Καψάλη η μπάλα περνά από τον Κολλά και ο Μπαΐροβιτς από κοντά πλασάρει άουτ.
50′ Σέντρα του Λαμπίρη ο Μπαστιάνος μέσα από την περιοχή με σουτ στην κίνηση στέλνει την μπάλα ψηλά πάνω από την εστία.
55′ Διπλή ευκαιρία, σουτ του Βασιλόγιαννη μέσα από την περιοχή αποκρούει ο Μπίντσης, σουτ του Κογιέτε άουτ.
58′ Απίστευτη ευκαιρία με τον Μπαΐροβιτς να βγαίνει μόνος απέναντι από τον Μπίντση και να πλασάρει και τον τερματοφύλακα του Διαγόρα να αποκρούει με το ένα χέρι.
60′ Νέα ευκαιρία από σέντρα του Βάρκα ο Κογιέτε παίρνει την κεφαλιά και ο Μπίντσης μπλοκάρει.
66′ ΓΚΟΛ: Ο Μπαστιάνος με πέναλτι κάνει το 2-1. Η παράβαση που έφερε έντονες διαμαρτυρίες δόθηκε για μαρκάρισμα του νεοεισελθόντα Φόμπι (αντίκρισε απευθείας κόκκινη) στον Τσιαντούλα.
79′ Φάουλ του Βασιλόγιαννη ο Κολλάς εξ επαφής δεν μπόρεσε να βρει σωστά την μπάλα με το κεφάλι και στην κόντρα το σουτ του Μπαστιάνου καταλήγει άουτ.
81′ Πάσα του Μπαΐροβιτς σουτ του Καμαρά διώχνει με το κεφάλι ο Ρουγκάλας.
84′ Σουτ του Κολλά απέκρουσε με το ένα χέρι ο Μπίντσης.
86′ ΓΚΟΛ: Ο Βασιλόγιαννης με πέναλτι ισοφαρίζει σε 2-2. Η παράβαση δόθηκε για χέρι του Τοπάλ που αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη.
90+2′ Σουτ του Ζούνη μπλοκάρει ο Κουτζαβασίλης.

Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας)
Βοηθοί: Πριόνας (Εύβοιας) – Δέτση (Δωδεκανήσου)
4ος διαιτητής: Δραγάτης (Αν. Αττικής)

Κίτρινες κάρτες: Κογιέτε (15′), Ζιούλης (23′), Τοπάλ (31′), Βάρκας (57′), Μουμίν (57′), Καμαρά (76′), Σινγκ (82′), Τοπάλ (85′), Μασούρας (89′)

Κόκκινες κάρτες: Φόμπι (65′), Τοπάλ (85′)

Διαγόρας Ρόδου (Γιάννης Προβίδας): Μπίντσης, Τοπάλ, Τάτσης (46′ Λαμπίρης), Ρουγκάλας, Καρατάσιος, Μουμίν, Γιώργου, Τσιαντούλας (90+3′ Μπούμπας), Ζούνης, Μπαστιάνος (90+4′ Σάιμπερτ), Σινγκ.

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Καψάλης (60′ Φόμπι), Ζιούλης, Τσαμούρης, Κογιέτε (60′ Καμαρά), Βασιλακάκης (60′ Μασούρας), Παναγιωτούδης (80′ Πατάπης), Βάρκας, Βασιλόγιαννης, Κολλάς, Μπαΐροβιτς.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook