Ιστορικής σημασίας ημέρα για τα Χανιά.

Η υπογραφή της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρία θα πραγματοποιηθεί στο εσωτερικό του μνημείου

Η υπογραφή της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρία, για το έργο «ΑΡΣΗ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ ΛΟΓΩ ΘΕΟΜΗΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΧΑΝΙΩΝ» θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11:00 π.μ. στο εσωτερικό του μνημείου.

Τη σύμβαση, που θα σηματοδοτήσει και την επίσημη έναρξη των εργασιών στο εμβληματικό κτήριο της πόλης, θα υπογράψουν ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας «ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ», κ. Γεώργιος Κωτούλας. Επί της ουσίας δικαιώνονται οι προσπάθειες πέντε δημοτικών αρχών (Τζανακάκη, Βιρβιδάκη, Σκουλάκη, Βάμβουκα και Σημανδηράκη) που δρομολόγησαν, κάθε μια με τον δικό της τρόπο, τις εξελίξεις, με συνέπεια να φτάσουμε στη σημερινή ημέρα. 

Εκ μέρους της Κυβέρνησης, θα παραστεί (εκτός απροόπτου) ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Ευάγγελος Τουρνάς, ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού, ενώ το «παρών» θα δώσουν επίσης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής, εκπρόσωπος Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων Κρήτης, καθώς και εκπρόσωποι θεσμικών και λοιπών φορέων.

Κατά την υπογραφή, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του δήμου Χανίων, θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook