Σερβίρετε πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί, σε πράσινη σαλάτα ή απολαύστε την σκέτη

Υλικά

1 ώριμο αβοκάντο
2 κονσέρβες τόνου
1/2 κόκκινο μήλο, ψιλοκομμένο
1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι
1/2 φλ. τσαγιού σέλινο ψιλοκομμένο
1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα καρύδια
2 κ.σ. μαγιονέζα
1 κ. γλ. αποξηραμένο άνηθο
1/2 κ. γλ. μουστάρδα Dijon
1/4 κ. γλ. αλεσμένο κύμινο
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Κόψτε το αβοκάντο στη μέση, αφαιρέστε το κουκούτσι και τη φλούδα, τοποθετήστε σε ένα μεγάλο μπολ και πολτοποιήστε με ένα πιρούνι.
Βήμα 2
Προσθέστε τον τόνο, το μήλο, το κρεμμύδι, το σέλινο, τα φρυγανισμένα καρύδια, τη μαγιονέζα, τον άνηθο, τη μουστάρδα Dijon, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 3
Απλώστε σε φρυγανισμένο ψωμί, πάνω σε πράσινη σαλάτα ή απολαύστε το άλειμμα σκέτο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook