Το αυτοκίνητο κάτω από άγνωστες συνθήκες ξέφυγε από την πορεία του και αφού προσέκρουσε βίαια στο σιδερένιο προστατευτικό κιγκλίδωμα ανατράπηκε – Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο οδηγός

Λίγα μόνο 24ωρα μετά από θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο έχασαν την ζωή τους δύο νεαροί 24 και 26 ετών στην Κύπρο, ακόμα ένας 19χρονος προστέθηκε σήμερα στην μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου.

Πρόκειται για σμηνίτη ο οποίος επέστρεφε μετά από έξοδο στο στρατόπεδο που υπηρετούσε. Ο 19χρονος ήταν συνοδηγός σε αυτοκίνητο που οδηγούσε φίλος του ο οποίος τραυματίστκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο.

Το αυτοκίνητο κάτω από άγνωστες συνθήκες ξέφυγε από την πορεία του, εισήλθε αρχικά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ακολούθως αφού προσέκρουσε βίαια και απέκοψε σιδερένιο προστατευτικό κιγκλίδωμα ανατράπηκε δίπλα στον δρόμο.

Από την ανατροπή 19χρονος συνοδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε αρκετά κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος του και η κατάσταση του θεωρείται σοβαρή, όμως εκ πρώτης όψεως χαρακτηρίζεται ως εκτός κινδύνου.

Εκ πρώτης όψεως το ατύχημα φαίνεται πως οφείλεται στην ταχύτητα αλλά και στις συνθήκες του δρόμου. Τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός φορούσαν ζώνες ασφαλείας.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook