Τα σκάφη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ήταν πρώτα στη γενική κατάταξη αγώνων ανοικτής θάλασσας για όλες τις Περιφέρειες της Κρήτης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας για την Κρήτη την 1η θέση κατέκτησε το σκάφος “Κορμοράνος”, με 2ο το “Αλμύρα” και 3ο το “Αίθρα”.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Τα αποτελέσματα γενικής κατάταξης αγώνων ανοικτής θάλασσας για όλες τις Περιφέρειες της χώρας για το 2021 ανακοίνωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, με τα σκάφη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων να καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις.

Ειδικότερα για την Κρήτη, την 1η θέση και μάλιστα για 6η συνεχόμενη χρονιά, κατέκτησε το σκάφος “Κορμοράνος”, το οποίο συγκέντρωσε 1227 βαθμούς με κριτήρια τον αριθμό συμμετοχών σε αγώνες και αντίστοιχες επιτυχίες. Κυβερνήτης του σκάφους είναι ο Κωνσταντίνος Μανιουδάκης και πλήρωμα οι Κωνσταντίνος Πλανάκης, Κωνσταντίνος Λουκάκης, Νίκος Περβανάς, Γιώργος Αναστασόπουλος, Αθανάσιος Πελεκάνος και Χριστίνα Λειβαδίτη.

Τη 2η θέση κατέλαβε το σκάφος “Αλμύρα”, επίσης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων με 497 βαθμούς και κυβερνήτη τον Δημήτριο Ναναδάκη, ενώ στην 3η τρίτη θέση αναδείχτηκε το σκάφος “Αίθρα” (ΝΟΧ) με 431 βαθμούς και κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Γκότση.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook