“Δημιουργία Λιμενικού Σταθμού στο Λιμάνι Κολυμβαρίου”. Τι ζητά ο Δήμαρχος Πλατανιά.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης,  απέστειλε επιστολή τις προηγούμενες ημέρες προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη, στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής   Αντιναύαρχο κ. Κλιάρη, με  κοινοποίηση στους Βουλευτές του Νομού  στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων και στο Λιμενικό Ταμείο Χανίων, ζητώντας τη δημιουργία Λιμενικού Σταθμού στο Λιμάνι Κολυμβαρίου.

Πιο συγκεκριμένα στην επιστολή του μεταξύ άλλων ανάφερε τα παρακάτω “ … σε συνέχεια και προηγούμενων επικοινωνιών μας, σας γνωρίζουμε ότι το σπουδαίο αναπτυξιακό έργο της επέκτασης των Λιμενικών Υποδομών, καθώς και της αναβάθμισης της χερσαίας Λιμενικής Ζώνης στο Λιμένα Κολυμβαρίου, οδεύει προς την ολοκλήρωση του.

Για τη δημιουργία  της παραπάνω δομής παρακαλούμε όπως γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται, καθώς  και  για τη στελέχωση του  Λιμενικού Σταθμού, στον παραπάνω Λιμένα. Η  απαραίτητη υποδομή για τη στέγαση του  θα προταθεί από κοινού με το Λιμενικό Ταμείο Χανίων, σε συνεννόηση με τις Υπηρεσίες σας.

Τελειώνοντας και με δεδομένο ότι ήδη το Λιμάνι χρησιμοποιείται από μεγάλο αριθμό επαγγελματιών και ερασιτεχνών ψαράδων, καθώς και λοιπά σκάφη, είναι απαραίτητο να συντομευθούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία της παραπάνω Λιμενικής Υπηρεσίας.                                     …’’

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook