Μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας, το ζευγάρι έκανε γνωστό τον χωρισμό του με μία ανάρτηση στο Instagram 

Μετά τον χωρισμό της από τον Τζέισον Μομόα η Λίσα Μπονέ νιώθει πως «βουτάει σε ένα ποτάμι αβεβαιότητας».

Η 54χρονη ηθοποιός μίλησε στη Μαρίζα Τομέι για την προσωπική της ζωή, την καριέρα της και φυσικά τον χωρισμό της από τον επί 16 χρόνια σύζυγό της.

«Μαθαίνω πώς να είμαι ο πραγματικός μου εαυτός, αυθεντική. Νιώθω πως αναπτύσσω ένα νέο "εγώ" πλέον, μόνη μου αυτή τη φορά», δήλωσε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε, πως αντιμετωπίζει αυτή την αλλαγή ως μία πρόκληση από το σύμπαν. «Θα ακολουθήσω αυτήν την πρόκληση από το σύμπαν και θα βουτήξω σε αυτό το ποτάμι της αβεβαιότητας. Έχουμε εξαλείψει πλήρως όλον αυτό τον επιπλέον θόρυβο από γύρω μας και τώρα είναι καιρός να αναπτύξουμε βαθύτερα τις ρίζες μας σύμφωνα με τις δικές μας αξίες», είπε η Λίσα Μπονέ και μάλλον, αναφερόταν όχι μόνο στις δικές της προθέσεις, αλλά και σε αυτές του πρώην συζύγου της.

Ο 42χρονος ηθοποιός και πρωταγωνιστής της ταινίας Aquaman αποκάλυψε την Τετάρτη ότι εκείνος κι η Λίσα Μπονέ θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας, με μία ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Όλοι έχουμε νιώσει τη πίεση και τις αλλαγές αυτών των μεταμορφωτικών εποχών. Μια επανάσταση εκτυλίσσεται και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αισθάνεται και αναπτύσσεται από τις σεισμικές μετατοπίσεις που συμβαίνουν και έτσι μοιραζόμαστε τα οικογενειακά μας νέα ότι χωρίζουμε από τον γάμο μας. Το μοιραζόμαστε αυτό όχι επειδή πιστεύουμε ότι είναι αξιοσημείωτο, αλλά για να το κάνουμε όσο προχωράμε στη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Η αγάπη μεταξύ μας συνεχίζεται, εξελίσσεται με τρόπους που θέλει να την γνωρίσουν και να την ζήσουν. Ελευθερώνουμε ο ένας τον άλλον για να είμαστε αυτοί που μαθαίνουμε να γίνουμε. Η αφοσίωσή μας ακλόνητη σε αυτή την ιερή ζωή και τα παιδιά μας. Διδάσκοντας στα παιδιά μας τι είναι δυνατό. Ζώντας την Προσευχή. Είθε η Αγάπη να Επικρατήσει».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2005 και έκτοτε ήταν αχώριστοι. Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Οκτώβριο του 2017 και ο Τζέισον Μομόα έγινε πατριός της Ζόε Κράβιτς, την οποία η Μπονέ απέκτησε με τον τραγουδιστή Λένι Κράβιτς.


Πηγή: protothema.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook