«Την έπιασα από τις μασχάλες προσπάθησα να την τραβήξω έξω. Είχε τις αισθήσεις της ήταν ζαλισμένη», λέει ο τραγουδιστής 

Ο τραγουδιστής Stan ήταν αυτός που απεγκλώβισε τη σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού από τη μοιραία Ferrari.

Μιλώντας στην εκπομπή «Τι λες τωρα» στο Mega ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως είδε το τροχαίο δυστύχημα και σταμάτησε προκειμένου να βοηθήσει: «Την έπιασα από τις μασχάλες προσπάθησα να την τραβήξω έξω. Είχε τις αισθήσεις της ήταν ζαλισμένη. Το παιδί δεν ειχε τις αισθήσεις του. Την ρώτησα αν είναι καλά και μου είπε πονάω, δεν βλέπω», είπε για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας του Τζώρτζη Μονογυιού. 

Φανερά αναστατωμένος από το τραγικό τροχαίο πρόσθεσε ακόμη: «Φοβόμασταν ότι μπορεί να γίνει έκρηξη ανα πάσα στιγμή. Δεν ξέρω ούτε το πως έγινε ούτε το γιατί έγινε. Ξέρω μόνο ότι ότι το πρώτο πραγμα που σκέφτηκα ήταν να πάω να βοηθήσω. Φάνηκε πως έχασε τον έλεγχο το παιδί».

O Stan που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα με κατεύθυνση της Βάρης – Κορωπίου είπε ακόμη: «Παρατήρησα ότι κάποιος έχασε τον έλεγχο από τη δεξιά λωρίδα χτύπησε στην αριστερή και έπεσε πάνω στο δέντρο».

Όσον αφορά τη σύζυγό του Τζώρτζη Μονογυιού την οποία έβγαλε από τη φλεγόμενη Ferrari πρόσθεσε ακόμη ότι «ήταν σε κατάσταση σοκ η κοπέλα. Την ξάπλωσα στο έδαφος τη ρώτησα αν είναι καλά. Παρατήρησα ότι είχε χτυπήσει τα πόδια της». 

Μάλιστα ο τραγουδιστής είπε πως βρίσκεταισ τη διάθεση των Αρχών προκειμένου να καταθέσει όλα όσα είδε το μοιραίο βράδυ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook